Werken in het bankwezen in Zwolle

Vakgebied

Niveau

Zwolle is klein maar fijn. Deze oude stad is weliswaar behoorlijk gegroeid, maar de charme is hetzelfde gebleven. De hoofdstad van Overijssel is voor veel bankiers een populaire plek om te werken. De stad is een belangrijke verkeersader tussen Noord- en Oost-Nederland en de rest van Nederland en zodoende hebben veel banken er een groot kantoor. Werk genoeg voor bankiers dus!

Vacatures banken in Zwolle: Carrierecafe heeft er genoeg!

Met name voor ABN AMRO in Zwolle zijn we doorlopend op zoek naar professionals. De locatie van ABN AMRO Zwolle is super goed bereikbaar en zit op een prachtige locatie. Bekijk de vacatures van ABN AMRO in Zwolle onderaan de pagina!

Waarom kiezen voor een functie bij een bank in Zwolle?

De locatie van een bedrijf is voor veel professionals heel belangrijk. Uit onderzoeken van onder andere Indeed, Monsterboard en de Intelligence Group blijkt dat de locatie altijd in de top-vijf van redenen staat om al dan niet voor een bepaalde functie te kiezen. Niet iedereen wil naar de Randstad verhuizen voor een baan. Omdat Zwolle zeer goed bereikbaar is, is het een goede stad om te werken wanneer je in Oost-Nederland wil blijven wonen. Carrierecafe is ervan overtuigd dat dicht bij je werk wonen op de lange termijn bijdraagt aan je werkgeluk.

Onder aan de pagina vind je onze openstaande vacatures voor de regio Zwolle.