Werken in het bankwezen in Utrecht

Vakgebied

Niveau

Geen stad is zo goed bereikbaar als Utrecht. Zeker voor bankiers die met het openbaar vervoer reizen is de domstad een ideale werklocatie. Het iconische hoofdkantoor van Rabobank is het meest bekende voorbeeld van een bankgebouw in Utrecht. Maar ook de Volksbank heeft er zijn hoofdvestiging. In beide gevallen op korte loopafstand van het centraal station.

Vacatures bij banken in Utrecht: Carrierecafe heeft er voldoende!

Werken bij Volksbank of Rabobank Utrecht? Of een andere bank? De wortels van Carrierecafe liggen in Utrecht. Inmiddels zijn we naar Nieuwegein verhuisd maar ons netwerk in de agglomeratie Utrecht is en blijft heel groot. Binnen het bankwezen kennen we iedereen en daarom zijn we altijd in staat om een gepaste functie te vinden voor een bancaire professional uit Midden-Nederland.

Waarom werken bij een bank in Utrecht?

De locatie van een bedrijf is voor veel professionals heel belangrijk. Uit onderzoeken van onder andere Indeed, Monsterboard en de Intelligence Group blijkt dat de locatie altijd in de top-vijf van redenen staat om al dan niet voor een bepaalde functie te kiezen. Wanneer je geen woonverkeer hebt houd je meer tijd over voor je leven buiten je werk. Carrierecafe gelooft dat de juiste werklocatie ook hoort bij ‘arbeidsbemiddeling op maat’. Op de lange termijn is dicht bij je werk wonen essentieel voor je werkgeluk. Daar zijn wij stellig van overtuigd! Utrecht is een leuke stad, groot maar toch compact, en dankzij goede horeca en gezellige sfeer vinden veel professionals het leuk om te werken in Utrecht.

Onder aan de pagina vind je onze openstaande vacatures voor de regio Utrecht.