Werken in het bankwezen in Amsterdam

Vakgebied

Niveau

Binnen het bankwezen is Amsterdam een hele populaire locatie om te werken. Er zijn meerdere grote bankkantoren, zoals de hoofdkantoren van ING en ABN AMRO op de Zuidas. Op deze locaties heerst een internationale ambiance, en dat trekt veel ambitieuze professionals aan.

Vacature-aanbod bij banken in Amsterdam

Vacatures bij ING en ABN AMRO zijn in Amsterdam zeer gewild. Carrierecafe bemiddelt voor beide banken en heeft vacature-aanbod voor beide banken. Maar niet alleen bij deze twee grootbanken hebben we functies voor Amsterdam en omgeving. Bekijk het volledige aanbod onder aan de pagina!

Waarom werken bij een bank in Amsterdam?

Amsterdam Zuid-Oost is goed bereikbaar per openbaar vervoer, zowel voor mensen die in Amsterdam wonen als voor bewoners van de Utrechts stedenregio. Daarbij kennen de kantoren van banken in Amsterdam vaak een internationale cultuur en dit spreekt veel professionals enorm aan. Engels als voertaal is vaker regel dan de uitzondering.

De locatie van een bedrijf is voor veel professionals heel belangrijk. Uit onderzoeken van onder andere Indeed, Monsterboard en de Intelligence Group blijkt dat de locatie altijd in de top-vijf van redenen staat om al dan niet voor een bepaalde functie te kiezen. Wanneer je geen woonverkeer hebt houd je meer tijd over voor je leven buiten je werk. Carrierecafe is ervan overtuigd dat dicht bij je werk wonen essentieel is voor je werkgeluk op lange termijn.

Onder aan de pagina vind je onze openstaande vacatures voor de regio Amsterdam.