Wat doet een Recruiter bij Carrierecafe Detachering?

Welkom op de website van Carrierecafe Detachering! Wij zijn doorlopend op zoek naar goede Recruiters. Zowel ervaren als minder ervaren recruiters zijn bij ons van harte welkom, zolang het van twee kanten goed voelt. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het werken als Recruiter bij Carrierecafe Detachering.

Je takenpakket groeit mee met jou!

Carrierecafe Detachering verdeelt Recruiters in drie ervaringsstappen: junior, medior en senior. Je verantwoordelijkheden en taken groeien met je mee. De basis is voor iedere Recruiter hetzelfde: kandidaten zoeken en bellen en je acties vastleggen, zodat je collega’s weten dat een kandidaat benaderd is. Naarmate je stappen maakt krijg je er extra taken bij. In onderstaand overzicht vind je alle taken op een rij.

 


Junior Recruiter

De Junior Recruiter doet vooral voorbereidende werkzaamheden. Je belt met kandidaten die je in een CV database hebt gevonden of die hebben gereageerd op een vacature op de website. Is de kandidaat geschikt voor één van onze openstaande vacatures? Dan plan je een intakegesprek in met een Medior of Senior Recruiter. Je voert dit intakegesprek niet zelf, maar je luistert soms wel mee om te leren van je ervaren collega.

 

Als Junior Recruiter heb je daarnaast nog een aantal administratieve taken. Je zorgt ervoor dat ons kandidatensysteem up to date is, je importeert CV’s en maakt ze op in Carrierecafe-stijl.

 

Start je recruitment loopbaan bij Carrierecafe!

Waarom kies je als Junior Recruiter voor Carrierecafe Detachering?

Het recruitment team van Carrierecafe bestaat uit vijf collega’s. Het is een klein, hecht en overzichtelijk team. Dit kan ook gezegd worden van het detacheringsbureau als geheel: in totaal hebben we op dit moment twintig collega’s in dienst. Je takenpakket verbreedt zich daarom betrekkelijk snel. Bij grote uitzendbureaus en detacheerders bestaat je werk uit heel veel herhaling. Zodra je bij Carrierecafe Detachering de Medior fase bereikt – meestal duurt dit ongeveer een jaar – wordt je takenpakket al behoorlijk breed. Dit maakt het werk heel afwisselend.

 

Als Junior Recruiter groei je snel bij Carrierecafe Detachering. Je krijgt een vaste buddy (een Medior of Senior Recruiter) die je alle kneepjes van het vak leert.

Op zoek naar een uitdaging om je recruitment carrière te starten?

Ons Traineeship Recruitment biedt je een uitgelezen kans om in zes maanden de kneepjes van het recruitment vak te leren! Ideaal als je een carrièreswitch wil maken en ervaring hebt in sales, horeca of reisbranche.

Direct solliciteren voor het Traineeship Recruitment? Klik op de button hieronder!

Hoe is het om te werken bij Carrierecafe Detachering?

Onze huidige Recruitment Trainees Elmar en Debby vertellen er meer over in onderstaande video.

 Medior Recruiter

De Medior Recruiter heeft ervaring, maar wil ook nog heel veel leren. Stel: je gaat bij Carrierecafe Detachering aan de slag, wat ga je dan doen?

 

De Medior Recruiter voert vrijwel al zijn taken zelfstandig uit. Wanneer nodig schakel je een Senior Recruiter bij en je overlegt altijd voor je een loonaanbod doet, maar daarbuiten doe jij je werk zelfstandig.

 

Je voert intakegesprekken met geschikte kandidaten voor openstaande vacatures. Soms heb je deze kandidaten zelf gevonden op een CV-databank, soms hebben ze zelf hun CV in gestuurd. Heb je de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever gevonden? Dan stel je de kandidaat voor bij de opdrachtgever. Je bereidt de kandidaat uitgebreid voor op het gesprek.

 

De Medior Recruiter krijgt daarnaast een aantal aanvullende taken. Je kunt daarbij denken aan planmatige taken (werkverdeling), buddy zijn voor een Junior Recruiter of het proactief benaderen van inkoopmanagers om te vragen welke vacatures ze nog niet hebben ingevuld. Ook houd jij je actief bezig met het doorplaatsen van professionals die al bij ons gedetacheerd zijn, maar waarvan het project afloopt.

 

Als Medior Recruiter ligt je focus voor 100% op je kerntaak

Waarom kies je als Medior Recruiter voor Carrierecafe Detachering?

De Medior Recruiter krijgt bij Carrierecafe Detachering een uitgelezen kans om zich in de breedte te ontwikkelen. Het Recruitment Team bestaat op dit moment uit vijf collega’s. Een klein en hecht team. Als Medior Recruiter voer je daarom vrijwel alle deeltaken die bij een plaatsing horen grotendeels zelfstandig uit. Bij grote uitzendbureaus en detacheerders ontwikkel jij je vaak in de diepte: je doet dus meer van hetzelfde. Ook dit heeft natuurlijk voordelen. Maar als jij graag alle aspecten van het recruitment vak wil leren dan is een breedte-ontwikkeling een betere keuze. En dat is precies wat je krijgt bij Carrierecafe Detachering.

Salaris Medior Recruiter

Als Medior Recruiter ontvang je een salaris vanaf €3000,- per maand (bij een werkweek van 40 uur), afhankelijk van je kennis en kunde. Naast je salaris bieden we je een toekomstig bonuscomponent en een telefoon van de zaak.

Direct solliciteren als Medior Recruiter? Klik op de button hieronder!

Hoe is het om te werken bij Carrierecafe Detachering?

Onze huidige Recruiters Corne en Brigitte vertellen er meer over in onderstaande video.

 Senior Recruiter

Beheers jij alle aspecten van het recruitment proces van A tot Z? Dan ben jij wat ons betreft een Senior Recruiter. Stel: je gaat bij Carrierecafe Detachering aan de slag, wat ga je dan doen?

De Senior Recruiter voert alle klassieke recruitment taken uit: zoeken naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever en alles wat daarbij komt kijken. Je handelt alles af wat bij het plaatsingsproces hoort: van het zoeken van kandidaten tot aan de plaatsing en de salarisonderhandeling.

Als Senior Recruiter heb je daarnaast een grote rol bij het behouden van huidige professionals en opdrachten. Je evalueert geplaatste professionals. Hiervoor haal je informatie op bij zowel de opdrachtgever als de professional zelf. Wanneer blijkt dat de professional niet op zijn plek zit, zoek je naar een andere opdracht. Bij aflopende projecten ga je ook op zoek naar een nieuwe opdracht.

Tot slot doet de Senior Recruiter aan acountmanagement. Je blijft in gesprek met inhuurmanagers om er direct bij te zijn als ze professionals nodig hebben.

 

Groei door van Senior Recruiter naar Teamlead!

Waarom kies je als Senior Recruiter voor Carrierecafe Detachering?

De Senior Recruiter krijgt bij Carrierecafe Detachering een uitgelezen kans om helemaal zelfstandig te werk te gaan. Je doet alles zelf: salarisonderhandelingen, plaatsingen, doorplaatsingen en evaluatiegesprekken. Daarnaast krijg je buddy toegewezen, een jonge ambitieuze Recruiter die nog heel veel kan leren van jou. Anderen laten groeien is in deze van je carrière mogelijk nóg leuker dan zelf groeien.

 

Maar bovenal krijg je bij Carrierecafe Detachering de mogelijkheid om binnen afzienbare door te groeien naar Recruitment Team Lead. Wanneer zowel jij als wij vinden dat het goed gaat, krijg je een klein team van Junior en Medior Recruiters onder je.

Salaris Senior Recruiter

Als Senior Recruiter ontvang je een salaris vanaf €3700,- per maand (bij een werkweek van 40 uur), afhankelijk van je kennis en kunde. Naast je salaris bieden we je een toekomstig bonuscomponent en een telefoon van de zaak.

Direct solliciteren als Senior Recruiter? Klik op de button hieronder!

Hoe is het om te werken bij Carrierecafe Detachering?

Onze huidige Senior Recruiter Bodine vertelt je er meer over in onderstaande video.

 Recruitment voor de financiële dienstverlening

Carrierecafe Detachering is gespecialiseerd in recruitment voor de financiële dienstverlening. We groeien in de diepte, niet in de breedte. Kwaliteit vinden we belangrijker dan kwantiteit. Om kwaliteit te leveren is oprechte interesse in de werkculturen van financiële dienstverleners én de functieprofielen die ze zoeken van groot belang.

Welkom bij Carrierecafe Detachering!

Carrierecafe Detachering is klein, hecht, ambitieus en gezellig. We werken en lachen samen. Bij voorkeur hard. Op dit moment heeft Carrierecafe 18 interne medewerkers, waarvan er 5 op de afdeling Recruitment werken. Maar we groeien hard en daarom hebben we jou hard nodig.

 

Bij Carrierecafe Detachering krijg je de ruimte om iedere professional de aandacht te geven die hij nodig heeft. Om de perfecte match te maken moet je zowel de opdrachtgever, de professional als de functie goed kennen. Bij Carrierecafe Detachering kiezen we voor kwaliteit. En daarom krijg je de ruimte om keer op keer de juiste afwezig te maken.