Voor werknemers

Carrierecafe is al 15 jaar actief in Arbeidsbemiddeling Op Maat. Sinds 2002 hebben wij meer dan 3200 professionals bemiddeld naar een nieuwe baan of naar een tijdelijke opdracht.

Werken met ons biedt de volgende benefits:

  • In gesprek met een ervaren consultant die zelf in de branche gewerkt heeft. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen die ervaring hebben in het vakgebied waarin jij zoekende bent.
  • Maximaal Netto Salaris voor de flexibele zelfstandige medewerker in loondienst. Wij kennen verschillende manieren van verlonen, ook de ZZP’er kan zich vinden in het salaris van de zelfstandige medewerker in loondienst.
  • Jouw CV is onze aanleiding, jouw persoon is waar het om draait! Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de focuspunten van Carrierecafe.

Het zoeken naar en vinden van een nieuwe opdracht is en blijft een tijdrovende bezigheid. Niet alle opdrachten binnen jouw expertise zijn openbaar, maar wel bekend bij Carrierecafe. Klik op Onze opdrachtgevers.

Carrierecafe kan je helpen en jou voorzien van het juiste advies. Wij kennen onze opdrachtgevers en zij zijn benieuwd naar jou!