Voor Professionals
We voeren onze intakegesprekken in één van de onderstaande kamers. Zo belangrijk vinden wij een ontspannen eerste gesprek. In een omgeving die je geruststelt. We leren de persoon achter jouw CV graag kennen onder het genot van een kop koffie of thee. Zonder zenuwen. Wat we doen? De perfecte match maken tussen de professional en de opdrachtgever in de financiële wereld. Hoe we dat doen? Door goed te luisteren. Door jouw drijfveren te achterhalen. We willen je leren kennen als professional én als persoon. Dat stelt ons in staat de perfecte match te maken met één van onze opdrachtgevers.

Eén keer je CV sturen is genoeg. Bij Carrierecafe is een reactie op een vacature een aanleiding om elkaar beter te leren kennen. Ons werk is niet klaar nadat we je CV naast een openstaande vacature hebben gelegd. Sterker nog: dan begint het pas.


Werk zoeken is een baan op zich. Onze recruiters nemen deze taak graag van je over. Ze begrijpen de inhoud van de functies die we bemiddelen. Vertel hen wat jouw droombaan is en ze snappen direct wat je zoekt. Eén woord volstaat.


 
DE CC-FACTOR

 


Bekijk onze vacaturepagina of solliciteer open en laat je CV achter.

Dan gaan we direct op zoek naar een nieuwe uitdaging voor jou!