Voor professionals

Carrierecafe is al ruim 17 jaar actief in de Arbeidsbemiddeling. Sinds 2002 hebben wij méér dan 3200 professionals bemiddeld naar een nieuwe baan of naar een tijdelijke opdracht.

Werken met ons biedt de volgende benefits:

  • In gesprek met een ervaren consultant die zelf in de branche gewerkt heeft. Ons team bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen die ervaring hebben in het vakgebied waarin jij zoekende bent;
  • Een beloningsvorm met een hoger maximaal rendement voor de flexibele Zelfstandig Medewerkers in loondienst. Wij kennen verschillende manieren van verlonen, ook de ZZP’er kan zich vinden in het salaris van de Zelfstandig Medewerker in loondienst en;
  • Jouw CV is onze aanleiding, jouw persoon is waar het om draait! Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de focuspunten van Carrierecafe!

Het zoeken naar en vinden van een nieuwe opdracht is en blijft een tijdrovende bezigheid. Niet alle opdrachten binnen jouw expertise zijn openbaar, maar wel bekend bij Carrierecafe. Wij kennen onze opdrachtgevers en zij zijn benieuwd naar jou!