Voor opdrachtgevers

Carrierecafe biedt arbeidsbemiddeling op maat, het matchen van kandidaten is onze core business. Hoe wij de match “in het vat gieten”, maakt ons niet uit. Wij bieden de keuze voor werving & selectie en detachering.

Jij kunt rekenen op kwaliteit en persoonlijke aandacht: 

  • De pro-actieve werkzoekenden reageren op eigen initiatief op jouw vacature of worden door onze ervaren consultants voorgesteld;
  • De geschikte sollicitaties worden door Carrierecafe gescreend en uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek in ons Carrièrecafe.
  • Bij gebleken geschiktheid stellen wij de kandidaten met een persoonlijke introductie en motivatie aan u voor. Wij kijken niet alleen naar het CV, maar beoordelen ook op basis van persoonlijkheid en competenties.
  • Carrièrecafe checkt minimaal één referentie.

Carrierecafe denkt niet alleen graag met jou mee, wij leveren “de handjes”, maar besteedt ook graag aandacht aan het vinden van oplossingen voor de lange termijn.

Carrierecafe beschikt over een groot netwerk binnen de expertises, wij hebben eigen mensen in dienst en kunnen daarom kwaliteit garanderen.

Wij werken op basis van no cure no pay: wij plaatsen kosteloos jouw vacature of opdracht op onze website en zorgen voor een verspreiding via het internet.