Vacatures bankwezen

Vakgebied

Niveau

Carrierecafe kent een lange historie van het plaatsen van professionals op een breed scala aan vacatures in het bankwezen. We hebben inmiddels een flink netwerk opgebouwd in de bancaire sector en dat stelt ons in staat om vrijwel iedere professional een passende uitdaging te bieden. Onderaan deze pagina vind je onze huidige openstaande vacatures.

Vacatures bankwezen: Carrierecafe is dé specialist!

Carrierecafe heeft binnen het bankwezen een aantal specialisaties: Business Banking, Personal Banking, Finance, ICT en Risk & Compliance. Onze specialisaties zijn door de jaren heen geëvolueerd maar het bankwezen loopt als rode draad door onze ontwikkeling. Om de perfecte match te maken tussen professional en opdrachtgever willen we beide kanten goed kennen: zowel op werkinhoudelijk als cultureel vlak. Mede daarom zijn wij de absolute specialist op het gebied van vacatures in het bankwezen.

Een senior, medior of junior vacature?

Carrierecafe biedt junior, medior en senior rollen. Het verschilt per functie wat de verschillen zijn op het gebied van taken. Globaal gezien is het gewicht van dossiers het verschil. Twee voorbeelden: bij CDD Analisten pakken de junior collega’s doorgaans de risicobeoordeling van particuliere klanten op of bedrijven met nationale structuren. Dit geeft ze de kans om werkinhoudelijk ‘rustig’ te beginnen, waar bijvoorbeeld medior en senior professionals ook dossiers oppakken met complexe bedrijfsstructuren waar internationale regels en beperkingen het werk een stuk complexer maken. Voor personal banking rollen zit het verschil vaak in de breedte van onderwerpen en bij Debiteurenbeheer functies is de onderscheidende factor vaak de ernst van de betalingsproblemen van klanten waarmee je te maken krijgt.

Bekijk onze senior vacatures, medior functies of junior rollen voor meer informatie!