Traineeship Recruitment bij Carrierecafe Detachering

Welkom op de website van Carrierecafe Detachering! Je overweegt een carrière in recruitment? Je hebt ervaring in horeca, retail of de reisbranche? Lees dan vooral verder! Interesse in ons Traineeship Recruitment? Stuur dan je CV in en we reageren zo snel mogelijk!

In onze ervaring zijn professionals met ervaring in de horeca, reisbranche of sales zeer geschikt om aan de slag te gaan als Recruiter. Dus heb je een HBO-diploma en ervaring in deze sectoren? Lees dan zeker door!

Altijd al Recruiter willen worden? Klik op de button hieronder om te solliciteren!

Recruiter worden zonder ervaring? Ja, dat kan!

Carrierecafe Detachering zoekt doorlopend geschikte kandidaten voor het Traineeship Recruitment. Je wordt begeleid door een ervaren Recruiter die je de kneepjes van het vak leert. Heb je al ervaring als Intercedent of Junior Recruiter? Mooi meegenomen, maar zeker niet noodzakelijk.

Wat doe je als Recruiter Trainee bij Carrierecafe?

Het Traineeship Recruitment duurt zes maanden. Het programma bestaat uit zes delen. Iedere maand krijg je andere taken waarop jij je focust. Een Senior Recruiter biedt je intensieve begeleiding. Je leert de taken dus echt goed voor je een volgende stap maakt in het programma. Kwaliteit staat voorop tijdens het traineeship. Een aantal taken die je leert zijn: bellen van kandidaten, geschikte CV’s zoeken en intakegesprekken inplannen.

Start je recruitment loopbaan bij Carrierecafe!

Definitief als Recruiter aan de slag bij Carrierecafe?

Na zes maanden rond je het Traineeship af. We gaan dan met je in gesprek over de toekomst. Hierbij is onze visie op jouw functioneren van belang, maar daarbij is het ook belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Onze slagzin “Thuis op je Werk” moet immers ook voor jou herkenbaar zijn om je voor een langere tijd aan ons te binden. Voel jij je op je plek bij Carrierecafe en zijn wij tevreden? Dan kom je bij ons in dienst als Recruiter!

Wanneer ben je geschikt als Recruitment Trainee?

Recruitment is een gezonde combinatie tussen een bovengemiddelde emotionele intelligentie en een neus voor sales. Ook is het een dynamisch vak. Je improviseert veel en je moet snel verbanden kunnen zien tussen verschillende functieprofielen en de inhoud van CV’s.

Heb je een HBO-diploma en heb je relevante werkervaring waarin sales en mensen samenkomen? Wie weet ben je dan een geschikte trainee. Lees dan de vacature eens goed door en solliciteer bij interesse!

Omscholen van horecamedewerker naar Recruiter?

Horecawerk is mensenwerk. Dit geldt ook voor recruitment. Op een leuke manier contact leggen, snel een relatie opbouwen en mensen een subtiel zetje geven in de juiste richting: het gebeurt zowel als je aan bar staat als wanneer je bemiddelt tussen opdrachtgevers en professionals. Er zijn heel veel Recruiters die horeca-ervaring hebben. De grote vraag is: ben jij toe aan een carrièreswitch? Dan is het Traineeship Recruitment een buitenkans om betrekkelijk snel een ander vak te leren waarbij je kennis van mensen dagelijks van pas komt!

Elmar May (één van onze huidige trainees) is je voorgegaan. Durf jij het ook aan?

Afkomstig uit de sales of reisbranche?

Heb je sales-ervaring? Ook dan is de overstap naar recruitment vrij snel te maken. De deal sluiten, het enthousiast maken en houden van je klant en doelgericht te werken gaan: het is allemaal van belang als je in een winkel werkt. Die kwaliteiten geven je een goede kans om een goede Recruiter te worden.

Overigens zijn er ook heel veel recruiters met een werkverleden in de reisbranche. Onze eigen trainee Debby Konal bijvoorbeeld. Zij heeft de overstap gemaakt van reis- naar detacheringsbureau.

Durf het aan en solliciteer!

De ervaringen van onze huidige Recruitment Trainees

In onderstaande video vertellen Debby (lang in de reisbranche gewerkt) en Elmar (afkomstig uit de horeca) over hun ervaringen als Recruitment Trainee.