Traineeship Recruitment bij Carrierecafe Detachering

Welkom op de website van Carrierecafe Detachering! Je overweegt een carrière in recruitment. Anders was je niet op deze pagina beland. Lees de informatie op deze pagina rustig door. Interesse in ons Traineeship Recruitment? Stuur dan je CV in en we reageren zo snel mogelijk!

In onze ervaring zijn professionals met ervaring in de horeca, reisbranche of sales zeer geschikt om aan de slag te gaan als Recruiter. Dus heb je een HBO-diploma en ervaring in deze sectoren? Lees dan zeker door!

Altijd al Recruiter willen worden? Klik op de button hieronder om te solliciteren!

Recruiter worden zonder ervaring? Ja, dat kan!

Carrierecafe Detachering start in de eerste week van februari met een Traineeship Recruitment. Er is plaats voor twee gemotiveerde jonge professionals. Je wordt begeleid door een ervaren Recruiter die je de kneepjes van het vak leert. Heb je al ervaring als Intercedent of Junior Recruiter? Mooi meegenomen, maar zeker niet noodzakelijk.

Wat doe je als Recruiter Trainee bij Carrierecafe?

Het Traineeship Recruitment duurt zes maanden. Het programma bestaat uit zes delen. Iedere maand krijg je andere taken waarop jij je focust. Een Senior Recruiter biedt je intensieve begeleiding. Je leert de taken dus echt goed voor je een volgende stap maakt in het programma. Kwaliteit staat voorop tijdens het traineeship. Een aantal taken die je leert zijn: bellen van kandidaten, geschikte CV’s zoeken en intakegesprekken inplannen.

Definitief als Recruiter aan de slag bij Carrierecafe?

Na zes maanden rond je het Traineeship af. We gaan dan met je in gesprek over het verloop. Hierbij is onze visie op jouw functioneren van belang, maar daarbij is het ook belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Onze slagzin “Thuis op je Werk” moet immers ook voor jou herkenbaar zijn om je voor een langere tijd aan ons te verbinden. Voel jij je op je plek bij Carrierecafe en zijn wij tevreden? Dan kom je bij ons in dienst als Recruiter!

Wanneer ben je geschikt als Recruitment Trainee?

Recruitment is een gezonde combinatie tussen een bovengemiddelde emotionele intelligentie en een neus voor sales. Ook is het een dynamisch vak. Je improviseert veel en je moet snel verbanden kunnen zien tussen verschillende functieprofielen en de inhoud van CV’s.

Heb je een HBO-diploma en heb je relevante werkervaring waarin sales en mensen samenkomen? Wie weet ben je dan een geschikte trainee. Lees dan de vacature eens goed door en solliciteer bij interesse!

Ervaring in de horeca?

Zoals bij alle beroepen is ook bij Recruiters een profiel op te stellen van veelvoorkomende opleidingen, interesses en werkervaring. Veel Recruiters hebben een opleiding gevolgd in de richting van HRM, Communicatie of Psychologie. Daarmee zeggen we zeker niet dat je niet geschikt bent als je een andere keuze hebt gemaakt. Het kan echter wel een bevestiging zijn dat je in het profiel past.

Veel Recruiters hebben tijdens hun studie of kort daarna gewerkt in de horeca. Vooral barista’s zijn oververtegenwoordigd. Heb ook jij koffie geserveerd met een glimlach? Dan zit je de kans er dik in dat je aanleg hebt om Recruiter te worden.

Nieuwsgierig of jij past in het profiel? Lees dan de vacature eens goed door en solliciteer bij interesse!