Traineeship Hypotheken

Je hebt je HBO studie afgerond. Je zoekt een serieuze CV-booster waarmee je het carrière maken echt kan beginnen. Bij voorkeur bij een grote financiële dienstverlener. Een Traineeship Hypotheekacceptatie op je CV staat als een huis!

Betaalde HBO Traineeships geschikt voor jou
We hebben momenteel meerdere geschikte Traineeships voor jou. Je krijgt betaald vanaf dag één dat je aan de slag gaat!

Betaalde HBO Traineeships geschikt voor jou
We hebben momenteel meerdere geschikte Traineeships voor jou. Je krijgt betaald vanaf dag één dat je aan de slag gaat!

Traineeship Hypotheekacceptant: wat houdt het in?

Op dit moment zijn we hard op zoek naar ambitieuze jonge mensen voor de Traineeships Hypotheekacceptatie van ABN AMRO en Florius. Als Hypotheekacceptant beoordeel je hypotheekaanvragen van particulieren. Je brengt de financiële situatie van een klant in kaart en vervolgens neem je een beslissing: ken je de hypotheekaanvraag toe, of wijs je hem af? Tijdens een Traineeship Hypotheekacceptatie leer je dit vak van A tot Z. Tijdens de eerste weken leer je heel veel. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag. Je begint met betrekkelijk eenvoudige hypotheekaanvragen. Krijg je snel grip op het werk? Dan krijg je aanvragen die net wat lastiger te beoordelen zijn. Tijdens het Traineeship word je bijgestaan door ervaren collega's. Je kunt dus altijd op iemand terugvallen en je leert op je eigen tempo. De Traineeships van ABN AMRO en Florius zijn inhoudelijk grotendeels hetzelfde. Maar er zijn wel subtiele verschillen. Bekijk de vacatures voor meer details of bel met onze Traineeship Specialist Madelon!

Waarom kies je voor de financiële dienstverlening?

Financiële dienstverleners zijn goede opdrachtgevers. Het zijn grote organisaties die je een toekomst kunnen bieden met voldoende mogelijkheden telkens elke stap van je loopbaan. Je kunt er alle kanten op. 

Wanneer je ABN AMRO, Rabobank of Nationale Nederlanden op je CV hebt staan, word je bij een volgende sollicitatie een stuk serieuzer genomen. Carrierecafe heeft een netwerk binnen al deze financiële dienstverleners en daarbuiten. We helpen je graag met het boosten van je CV.


Financiële instellingen: vooruitstrevend en informeel

De sfeer bij financiële instellingen is over het algemeen informeel. Alleen grijze mannen in pak? Nee hoor. Die tijd is al heel lang voorbij. De gemiddelde leeftijd daalt al jaren en ook de man/vrouwverhouding komt steeds dichter bij de 50/50. Financiële instellingen hebben vaak een vooruitstrevende manier van werken en denken. Ook is het gewoongoed dat je mee kan denken: er wordt naar je geluisterd wanneer je streeft naar doorlopende verbeteringen van processen en werkwijzen.


Waarom kies je voor Carrierecafe Detachering?

Bedrijfsculturen verschillen. Dit geldt ook voor de financiële wereld. Carrierecafe kent de verschillende culturen binnen de financiële wereld. Je begint bij ABN AMRO of Florius. Het kan zijn dat je hier carrière gaat maken. Maar het kan ook zijn dat je na een jaar iets anders wilt. We begeleiden je graag bij een volgende stap in je carriere.

Bij een opdrachtgever binnen komen is niet eenvoudig. Banken vertrouwen op het oordeel van Carrierecafe en daarom kom je via ons makkelijker binnen bij ABN AMRO of Florius. Het bemiddelen van Hypotheekacceptanten is onze absolute specialiteit. Volgens Indeed is Carrierecafe de meest populaire arbeidsbemiddelaar op dit specifieke gebied. 

Daarnaast staan we bekend om onze uitstekende begeleiding tijdens het sollicitatieproces. We bereiden je uitgebreid voor op je eerste gesprek. We kunnen je exact vertellen wie je gesprekspartner is, welke bedrijfscultuur er heerst in de organisatie én nog specifieker: hoe de afdelingscultuur is. 

Ben je eenmaal binnen bij een opdrachtgever? Mooi! In het begin van je carrière is regelmatig wisselen van functie en/of opdrachtgever heel goed voor je CV. Carrierecafe Detachering helpt je bij de tweede en derde stap in je loopbaan. Hierdoor groei je sneller. Qua kennisniveau én salaris.

Hoe weet ik of een Traineeship Hypotheekacceptant iets voor mij is?

Vind je het leuk om dienstverlenend bezig te zijn? Een klein beetje service bieden? Maar ook om wat administratie te doen? Dat is een goed begin. Daarbij is de hypotheek op zich een heel leuk product. Je maakt dromen waar. Het is geen droge kost. Daardoor krijg je veel voldoening van je werk.

Tekst gaat verder onder de foto


Zit er een toekomst in hypotheken?

Ervaringsdeskundigen die voor Carrierecafe aan de slag gaan in een Traineeship Hypotheekacceptant werken meestal een jaar of drie jaar in een hypotheekfunctie. Het is een mooie start voor je carrière, maar daarna kun je heel veel verschillende kanten op. 

Een deel van de Hypotheekacceptanten vindt het werk dusdanig uitdagend dat ze ‘diep gaan’. De weg naar een Senior Hypotheekacceptatie kost een jaar of vijf als je in vaste dienst bent. Via een detacheringsbureau gaat dit proces sneller, omdat je vaker van taken en functie wisselt en daarom sneller groeit. Als Senior Hypotheekacceptant coach je jonge collega’s en krijg je coördinerende taken. Zakelijke Acceptatie is een specialisatie die door ervaren professionals ook wordt geambieerd.

Doorgroeien naar een meer strategische functie is ook een veelvoorkomende route. Je kunt dan denken aan project- en procesmanagement, Business Consultant en andere rollen die zich richten op hoe er gewerkt wordt en hoe dit beter kan.

Iedere loopbaan is uniek. Dus zolang je gemotiveerd bent, bestaan er heel veel mogelijk carrièrepaden!


Wat heb ik nodig om Hypotheken Trainee te worden?

Een HBO-diploma. Daarnaast heb je WFT-certificaten nodig om in de financiële dienstverlening te mogen werken. WFT Basis heb je nodig voor de start, daarna WFT Hypothecair Krediet en WFT Vermogen. 

Heb je nog geen certificaten? Geen probleem. Gewoon solliciteren! Zien wij het zitten in jou? Dan gaan we het allemaal voor je regelen!

Klik op deze link om terug te gaan naar de beschrijving van onze Traineeships Hypotheekacceptatie.