Dorien Smit

Dorien Smit

Commercieel Directeur

In 2002 heb ik samen met Erwin ter Horst Carrierecafe opgericht. Mijn idee was om talent op een ontspannen wijze in contact te brengen met opdrachtgevers.

Carrierecafe is ontstaan in een horecagelegenheid waar, onder het genot van een kopje koffie en een broodje, gesprekken werden gevoerd met professionals en opdrachtgevers. 

Het horecagedeelte is inmiddels "helaas" verdwenen, maar alle andere belangrijke elementen als persoonlijke aandacht, kwaliteit en bevlogenheid met onze professionals, zijn altijd nog gebleven.

Inmiddels kijk ik nu trots naar ons bedrijf Carrierecafe die haar naam eer doet: ons gedreven team en onze professionele en flexibele medewerkers die zich dagelijks inzetten bij onze opdrachtgevers verspreid over heel Nederland!

Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse en operationele gang van zaken. Elke dag is geplanned maar biedt telkens weer nieuwe verrassingen!

Contact Dorien Smit via:

Laat Dorien Smit je terugbellen

Dorien Smit beheert onderstaande vacatures

Hypotheek Specialist / Acceptant

De Hypotheek Specialist/Acceptant zet zijn kennis dagelijks in om de woondroom van klanten te realiseren. Klinkt aanlokk...    Lees verder

Quality Checker CDD

De Quality Checker maakt het verschil in de strijd tegen financiĆ«le criminaliteit. Klinkt aanlokkelijk? Solliciteer dan ...    Lees verder

Acceptant Vaststellen Zakelijk Inkomen

De Acceptant zorgt ervoor dat ondernemers een huis kunnen kopen. Een zeer dankbare taak. Solliciteer nu!    Lees verder