Peter, Hypotheekacceptant - Stater

Mijn sollicitatie bij Carrierecafe zal ik niet zo gauw vergeten. In plaats van de zenuwen kreeg ik een warm gevoel toen ik het kantoor in Nieuwegein binnenstapte. Eigenlijk viel alles gelijk op zijn plaats. Het gesprek met Dorien Smit verliep erg prettig en het klikte meteen. Inmiddels ben ik anderhalf jaar verder en de warmte die ik voor Carrierecafe heb, is alleen nog maar gegroeid.

Regelmatig heb ik contact met Dorien Smit en haar collega’s. Zij vragen hoe het gaat, of jij lekker in jouw vel zit, of zij nog iets voor je kunnen betekenen en komen regelmatig langs op het werk. Carrierecafe geeft mij telkens weer een persoonlijke benadering in plaats van een afstandelijk zakelijk contact. Het lijkt wel een familiegevoel. Ik denk dat dit onder andere komt door de manier waarop Carrierecafe is opgezet, door de mensen die dit bedrijf met hart en ziel leiden.

Ondanks dat er méér dan 100 man werken, blijft het persoonlijke contact met de leiding mogelijk en laten zij veel betrokkenheid zien. Ook merk ik vaak dat mijn collega’s hetzelfde gevoel hebben. En dan is er nog iets wat er bovenuit springt, als ik aan het einde van de maand mijn uren inlever, staat nog dezelfde dag het salaris op mijn rekening. Dat is toch echt ongekend. Ik heb voor meerdere detacheringsbureaus gewerkt, maar dit is uniek. Echt een groot compliment voor de boekhouding.

Mijn vertrouwen in Carrierecafe is enorm en ik hoop dat onze samenwerking tot aan mijn pensioen mag duren. Maar zoals met alles, duurt niets voor eeuwig. Dat is wel een beetje jammer. Dus geniet ik er maar maximaal van zolang ik voor Carrierecafe kan werken. Wat dat betreft is dit bedrijf echt een aanrader voor mensen met drive en een passie voor de financiële dienstverlening.

Peter, Hypotheekacceptant - Stater