Recruiters Challenge 2019 - Aanbrengpremie

RECRUITERS CHALLENGE 2019 
---------------------------------------------
HELP CARRIERECAFE VERDER GROEIEN EN VERDIEN TOT €750,-
Breng ons in contact met mensen uit jouw netwerk en ontvang tot € 750,- aanbrengpremie. Onze aanbrengpremie is bedoeld voor iedereen die binnen het eigen netwerk mensen kent die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of opdracht. Denk hierbij aan (oud-)collega’s, vrienden, kennissen, buren of familieleden.

ONTVANG € 750,- IN 5 STAPPEN – HOE WERKT HET ?

STAP 1
Jij kent een vriend(in), familielid, kennis of (oud-)collega die op zoek is naar een nieuwe baan.

STAP 2
Jij geeft de naam van jouw vriend(in), familielid, kennis of (oud-)collega door aan Carrierecafe en registreert hier jouw gegevens én die van jouw aangebrachte persoon.

STAP 3
Wij zullen de naam van jouw vriend(in), familielid, kennis of (oud-)collega eerst controleren of hij/zij al bij ons bekend is.

STAP 4
Als jouw relatie minimaal 1 volledige maand (van 36 uur per week) heeft gemaakt, nemen wij contact met jou op en dan ontvang jij jouw geldbedrag! Jij ontvangt elke maand € 250,- tot een maximum van 3 maanden.
Dit betekent dat jij per aangebrachte professional, mits deze wordt aangenomen, een totaalbedrag van € 750,- kan verdienen.

STAP 5
En nu wil jij natuurlijk geld verdienen! Als jij iemand hebt aangedragen ontvang jij een e-mail met toestemming om jou op de hoogte te houden. Jij ontvangt elke 14 dagen een overzicht van onze meest urgente opdrachten. Er zijn géén beperkingen in de hoeveelheid aanmeldingen!

LET OP
Als jij iemand aanbrengt, maak jij elk jaar kans op een eindejaarscadeau! Hoe méér kandidaten jij hebt aangedragen, hoe méér kans jij maakt!

SPELREGELS

  • De aanbrengpremie geldt voor iedereen die een nieuwe kandidaat aanbrengt bij Carrierecafe, met uitzondering van interne medewerkers.
  • Deze challenge start op 1-1-2019. Alle eerder aangebrachte personen vallen niet onder deze challenge.
  • Het is wel toegestaan om meerdere kandidaten aan te dragen bij Carrierecafe.
  • Het is niet toegestaan om op jouw eigen afdeling te werven.
  • Als een kandidaat meerdere keren wordt aangedragen, geldt de eerste aanmelding.
  • Als een kandidaat wordt aangedragen, moet deze binnen een halfjaar worden geplaatst. Indien dit niet het geval is, vervalt het recht op de aanbrengpremie.
  • Als een kandidaat wordt verloond in een payroll-constructie, is deze uitgesloten van deelname.
  • De aangebrachte kandidaat mag nog niet bekend zijn bij Carrierecafe OF wel bekend, maar langer dan een halfjaar geen contact mee is onderhouden.
  • De uitbetaling van de aanbrengpremie vindt plaats nadat de kandidaat ministens 1 maand in dienst is geweest bij de opdrachtgever.  
  • In geval van discussie over het recht op uitbetaling is de beslissing van Carrierecafe leidend.

Heb jij vragen over de aanbrengpremie? Bekijk hier onze Carrierecafe-Wiki of mail naar info@carrierecafe.nl