Recruiters gezocht

Jouw kandidaat zit perfect op zijn plek. Je hebt een bijdrage geleverd aan zijn werkgeluk. Door de tijd te nemen voor de kandidaat, te begrijpen wat zijn drijfveren zijn. Door aan te voelen welke werkcultuur het beste bij hem past. Daarom ben je toch Recruiter geworden? In de praktijk blijkt het recruitment vak helaas vaak anders. Tenzij je bij Carrierecafe werkt. Dan krijg je wél de ruimte om al je kandidaten de persoonlijke aandacht te geven die ze nodig hebben! Op deze pagina geven we je een aantal redenen om als Recruiter te solliciteren bij Carrierecafe!

 

Reden 1: Volledige focus op je kerntaak

Recruitment draait om het bemiddelen tussen een kandidaat en een opdrachtgever, toch? Klopt. Bij ons staat alles wat je doet in het teken van je kerntaak: bemiddelen. Je bouwt een netwerk op, je voert intakegesprekken, je verdiept je in functieprofielen en in werkculturen. 

 

Wat je dus niet doet: vacatureteksten schrijven, je afvragen op welke jobboards een bepaalde vacature vindbaar moet zijn, uren nadenken over een post op social media of contracten opmaken en controleren. Wij willen dat jij je volledig bezig houdt met recruitment, want daar ligt jouw kracht. Net zoals wij ook mensen in dienst hebben die supergoed zijn in online marketing of HR. Begrijp ons niet verkeerd: je mag overal over meedenken. Alle deuren staan open. Maar we stoppen geen taken in jouw pakket die niets met de kern van je werk te maken hebben.

 

 

Ga je bij ons aan de slag als Medior Recruiter? Dan vul jij je werkdagen met intakegesprekken, het scannen van CV’s en het zoeken naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. Ga je bij ons aan de slag als Senior Recruiter? Dan krijg je een grote rol in het evaluatieproces in samenspraak met opdrachtgevers en besteed je meer tijd aan het doorplaatsen van onze professionals. Als senior ben je daarnaast vaker bezig om overkoepelend te denken en oplossingen te verzinnen voor problemen waar je collega’s tegenaan lopen.

 

Over het algemeen zien wij je als Senior Recruiter als je minimaal vier jaar werkervaring hebt. Maar zoals jij ook heel goed weet vanuit je eigen bemiddelingservaring is het vaststellen van senioriteit geen zwart/witkwestie die volledig afhankelijk is van jaren ervaring. Het is ook van belang wat je eerder hebt gedaan en of dat aansluit bij het takenpakket dat je bij ons krijgt.

 

Reden 2: Je kunt doorgroeien naar Teamcaptain

Bij Carrierecafe zit er een Teamcaptain tussen de managementlaag en de recruitment teams. Op dit moment is dat er één, alleen moeten dit er twee worden. Als Teamcaptain geef je leiding op operationeel niveau. Je stuurt met name de Medior en Junior Recruiters aan, de Senior Recruiters werken volledig zelfstandig.

 

Word je bij ons aangenomen als Senior Recruiter? Dan kun je snel doorgroeien naar Teamcaptain. Binnen enkele maanden. Mocht je ambities hebben om Recruitment Manager te worden dan is dit een hele waardevolle stap. Aangezien Carrierecafe de laatste jaren heel snel groeit is het zomaar mogelijk dat je meer carrièrestappen bij ons kunt maken.

 

 

 

Word je bij ons aangenomen als Medior Recruiter? Dan is de stap naar Teamcaptain nog wat verder weg. Máár: iedereen ontwikkelt zich in een ander tempo. Dus wie weet hoe snel jij je in je eerste jaar ontwikkelt. Onze huidige Teamcaptain Recruitment is een natuurtalent en is daarom veel sneller dan gepland doorgestroomd. Dan kan jou dus ook overkomen.

 

Reden 3: Het is gewoon een leuk bedrijf

We horen je al denken: dat zeggen ze allemaal. Klopt. Maar bij ons is het echt waar. Ok, we horen je al denken: ook dat zeggen ze allemaal. Klopt wederom. Maar bij ons is het écht waar! Carrierecafe is ooit begonnen als een internetcafe waar je een kopje koffie kon drinken om vervolgens je CV op de bar achter te laten. Die geschiedenis heeft de basis gelegd voor de huidige bedrijfscultuur: sociaal, eerlijk en gezellig. Begrijp ons niet verkeerd: er wordt ook gewoon keihard gewerkt.

 

 

Je bent vast wel eens op een ‘bedrijfsborrel’ geweest. Je kent ze wel: zo één waar niemand zichzelf is en waar niemand eigenlijk wil zijn, maar waar iedereen toch is omdat je er hoort te zijn. Zo één waar geen enkel oprecht gesprek gevoerd wordt en waar een soort schijnwereld wordt neergezet, waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Hoe vaak je dat gaat meemaken bij Carrierecafe? Nooit. Wij borrelen wel. Iedere vrijdag. Maar we zijn onszelf. En ja, dat betekent dat er af en toe een stevige grap wordt gemaakt en dat er hard gelachen wordt. Geen geforceerd lachje, maar een echte, zo één die vanuit je buik komt. Work hard. Play hard. Ook dat cliché heb je vaker gehoord. Maar bij ons is het écht waar!

 

Overtuigd? Solliciteer dan bij ons!

Wil je graag bij Carrierecafe komen werken als Recruiter? Bekijk dan onze recruitment vacatures en stuur je CV in. Liever eerst even bellen of mailen? Onze collega Bodine Buijserd behandelt de interne vacatures. Zij is te bereiken op 06-57757947 of via bodine.buijserd@carrierecafe.nl.

 

Liever eerst nog even een sfeervideo bekijken?

Dat kan. Zie hieronder. Veel kijkplezier en we hopen je binnenkort een keer te spreken!