Payroll constructie

De payroll constructie, voor flexibiliteit binnen uw onderneming

De payroll constructie wordt steeds vaker toegepast als er nieuw personeel nodig is. Veel bedrijven en instellingen willen meer flexibiliteit als ze nieuwe mensen aannemen en daarom wordt niet direct bij aanvang gekozen voor het in dienst nemen van een medewerker. Wanneer u kiest voor de payroll constructie treedt de medewerker in dienst bij Carrierecafe. U, als inlener, betaalt een vast bedrag per maand of per gewerkt uur. Wij nemen vervolgens de salarisadministratie, eventuele ziekteverzuimbegeleiding en afdracht van sociale premies voor onze rekening. Gedurende de looptijd van het contract heb je daar als werkgever dus geen omkijken naar.

Payroll heeft veel voordelen

Payroll is een constructie die veel voordelen heeft en Carrierecafe weet dat als geen ander. Dankzij onze ruime ervaring met het detacheren van medewerkers kunnen wij u hier alles over vertellen. De payroll constructie kan worden gebruikt voor tijdelijk personeel dat voor een project bij u aan de slag gaat, maar ook voor een medewerker die te zijner tijd in vaste dienst treedt. Door te kiezen voor de payroll constructie bent u flexibel met het inzetten van nieuw personeel en kun je dus als bedrijf gemakkelijk inspelen op de actuele ontwikkelingen.

Jouw voordelen:

  • Carrierecafe biedt concurrerende tarieven;
  • Je werft en selecteert de mensen zelf, dus geen werving- en selectiekosten;
  • Payroll biedt optimale flexibiliteit;
  • Geen financiële en juridische risico’s;
  • Carrierecafe is juridisch werkgever, dus u heeft wel de lusten maar niet de lasten en;
  • Je hebt de mogelijkheid een medewerker voor 5,5 jaar flexibel in te zetten. 

Neem contact op voor meer informatie over payroll

Heeft u een mogelijk nieuwe medewerker en wilt u deze door middel van een payroll constructie inzetten? Neem dan contact met ons op! Wij zijn in bijna iedere branche actief, maar onze specialiteit ligt binnen het bank- en verzekeringswezen. Samen met u leggen wij de afspraken vast. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 030 - 29 26 070.