Carrierecafe Detachering brengt professionals en opdrachtgevers samen. Al ruim 19 jaar verbinden we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. In de afgelopen twee decennia hebben we in totaal 1800 professionals bemiddeld naar een nieuwe baan. Ons interne team bestaat inmiddels uit 17 vrouwen en mannen. Vrouwen en mannen die iedere dag alles geven om onze professionals werkgelukkig te maken. Kwaliteit is bij ons het toverwoord. Recruiter, Fieldmanager, Controller, Support of Marketing medewerker: bij ons streeft iedereen naar het hoogst haalbare.

Interne medewerkers van Carrierecafe passen in onze eigen werkcultuur. Daar selecteren we ze op. De CC-factor zit in ons allemaal: onze neuzen staan daarom dezelfde kant op. De ontspannen maar gedreven sfeer die daaruit voortkomt is voelbaar bij ieder bezoek aan Carrierecafe. Of je nu een professional bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een opdrachtgever op zoek naar een aanvulling voor je team: vereer ons met een bezoek en proef de sfeer. Drink onze koffie en lach met ons mee. Welkom!

Geschiedenis van Carrierecafe

Meer weten over onze geschiedenis? Oprichters Erwin en Dorien Smit vertellen je alles in een aflevering van ons eigen koffieprogramma De VacatureBank.

#TeamCarrierecafe

Dorien Smit

Commercieel Directeur

Bodine Buijserd

Fieldmanager

Shelley Kok

Recruiter

Corné Bouwman

Recruiter

Brigitte de Groot

Recruiter

Debby Konal

Recruiter

Elmar May

Recruiter

Julia Engelsman

Recruiter

Rens ten Hoor

Medewerker Werkgeluk

Femke Reichgeld

HR Officer

Laritza Hannessen

Business Partner

Eric van der Meulen

Business Partner

Hans Kruijswijk

Business Partner

Erwin ter Horst

Algemeen Directeur

Stef Huiskamp

Financieel Directeur

Damian Kolukisa

Junior Controller

Fons Vaneker

Contentmarketeer

Andy Raaff

Grafisch Ontwerper

Bo Dongelmans

Filmmaker/ Videomarketeer