Hypotheken Traineeships

Je hebt je MBO-4 diploma binnen. Wat nu? Doorleren of lekker aan het werk? En welke opleiding of welke baan moet het dan worden? Het is natuurlijk jouw beslissing, maar als je het ons vraagt: ga aan het werk! Niet vier jaar lang ploeteren in de schoolbanken, maar geld verdienen en carrière maken. Carrierecafe Detachering gelooft in de kracht van leren terwijl je werkt. Jij ook? Dan is een Traineeship Hypotheken perfect voor jou!

Snel groeien in salaris!


Plan een afspraak in met onze Traineeship Specialist Madelon!

Geïnteresseerd in onze Traineeships? Plan een afspraak van hooguit vijftien minuten met Madelon (onze Traineeship Specialist) in en bespreek het. CV sturen komt later wel. Even sparren en door!

Of twijfel je eraan of het wat voor jou is? Plan een afspraak met Madelon (Traineeship Specialist) in en bespreek het. Een investering van vijftien minuten voor je toekomst, dat moet kunnen toch?

Liever direct solliciteren? Dat kan. We ontvangen je CV graag. Hieronder zie je de drie Traineeships waar je op korte termijn kan beginnen.

 

Betaalde MBO Traineeships geschikt voor jou
We hebben momenteel meerdere geschikte Traineeships voor jou. Staat jouw ideale startersbaan er tussen? Solliciteren dan direct! Liever eerst videobellen met Madelon om zeker te weten of het wat voor jou is? Plan dan direct een afspraak van slechts 15 minuten in! Onze Traineeships zijn altijd volledig betaald vanaf dag één! Leren en werken met een salaris dus!

Betaalde MBO Traineeships geschikt voor jou
We hebben momenteel meerdere geschikte Traineeships voor jou. Staat jouw ideale startersbaan er tussen? Solliciteren dan direct! Liever eerst videobellen met Madelon om zeker te weten of het wat voor jou is? Plan dan direct een afspraak van slechts 15 minuten in! Onze Traineeships zijn altijd volledig betaald vanaf dag één! Leren en werken met een salaris dus!

Waarom kies je voor het bankwezen?

Banken zijn goede opdrachtgevers. Alles is tot in de puntjes geregeld. Er wordt voor je gezorgd. Binnen het bankwezen kun je heel goed carrière maken. Het salaris is bovengemiddeld. Geld maakt niet gelukkig. Maar het is wel mooi meegenomen!

De sfeer bij banken is over het algemeen informeel. Alleen grijzen mannen in pak? Nee hoor. Die tijd is al heel lang voorbij. De gemiddelde leeftijd daalt al jaren en ook de man/vrouwverhouding komt steeds dichter bij de 50/50%. Banken hebben vaak een vooruitstrevende manier van werken en denken. Een leuke plek om je carrière te starten dus!

Waarom kies je voor Carrierecafe?

Ten eerste: de werkcultuur is niet bij alle banken hetzelfde. We gaan uitgebreid met je in gesprek om te achterhalen welke cultuur het beste bij jou past.

Ten tweede: werken is al lang niet meer een opdrachtgever uitkiezen om daar vervolgens veertig jaar lang blijven. Met regelmaat wisselen van functie en/of opdrachtgever doet je loopbaan goed. Als je bij Carrierecafe werkt hoef jij je geen zorgen meer te maken over je toekomst. Wij zorgen dat je altijd aan de slag blijft.


Carrière maken met MBO-4: natuurlijk kan dat!

Het vooroordeel bestaat dat je geen carrière in het bankwezen kunt maken met een MBO-diploma. Dit is niet waar. Carriérecafe bewijst het tegendeel: onze MBO-professionals zijn heel succesvol. Zolang jij zelf gemotiveerd bent en je ons toestaat om je een beetje te helpen kom je er zeker!

Welke Traineeships biedt Carrierecafe aan?

Wil je carrière maken in het bankwezen dan begin je meestal met een functie die met hypotheken te maken heeft. Dit raden we jou ook aan als startersbaan!

Het Traineeship Hypotheken van ABN AMRO en het vergelijkbare traineeship van dochteronderneming Florius zijn heel populair. Bij beide traineeships word je opgeleid tot Hypotheekacceptant. In deze functie ga je hypotheekaanvragen behandelen. Je checkt of iemand genoeg verdient, of hij of zij een huis heeft verkocht met winst en andere zaken die van belang zijn om in te schatten of iemand zijn gewenste hypotheek kan betalen.

Het leuke aan de functie is dat je af en toe klantcontact hebt, maar ook administratief bezig bent. Soms heb je alleen contact met Hypotheekadviseurs die op hun beurt contact hebben met de aanvrager. Maar je hebt dus altijd contact met mensen in je werk. Maar je zit ook gewoon lekker rustig te werken achter je bureau. Een perfecte combinatie.

Hoe weet ik of een Traineeship Hypotheken iets voor mij is?

Vind je het leuk om dienstverlenend bezig te zijn? Een klein beetje service bieden? Maar ook om wat administratie te doen? Dat is een goed begin. Daarbij is de hypotheek op zich een heel leuk product. Je maakt dromen waar. Het is geen droge kost. Daardoor krijg je veel voldoening van je werk.


Wat heb ik nodig om Hypotheken Trainee te worden?

Een MBO4-diploma. Het spreekt voor zich dat Bank- en Verzekeringswezen de meest voorkomende studierichting is bij bancaire professionals. Maar met andere opleidingen kun je ook prima in de bankwereld terecht. Carrierecafe plaatst MBO’ers met heel veel verschillende vooropleidingen bij (onder andere) ABN AMRO en Florius. Van Facility Management tot Hotelschool: zolang hypotheken je een leuk onderwerp lijkt ben je meer dan welkom om een praatje te komen maken!

Om in het bankwezen te werken heb je WFT-certificaten nodig. WFT Basis heb je nodig voor de start, daarna WFT Hypothecair Krediet en WFT Vermogen. Hoe meer certificaten je nu al hebt, des te hoger je startsalaris. Iedere keer dat je een certificaat behaalt ga je omhoog in salaris.

Heb je nog geen certificaten? Geen probleem. Gewoon een afspraak inplannen voor een kort voorgesprek! Zien wij het zitten in jou? Dan gaan we het allemaal voor je regelen!

Het aantal WFT-certificaten dat je nu hebt bepalen je startsalaris. Heb je WFT-certificaten? Dan krijg je een hoger startsalaris. Zodra je een WFT-certificaat behaald ga je een stap omhoog.

Plan een afspraak in met onze Traineeship specialist Madelon!

Afgestudeerd en geïnteresseerd? Plan dan direct een afspraak van 15 minuten in met onze Traineeship Specialist Madelon om de mogelijkheden te bespreken!