Hypotheken Vacatures

Vakgebied

Niveau

Werken met hypotheken betekent werken met klanten. Heel veel professionals zoeken een baan waarin ze het verschil kunnen maken in de eerste levensbehoefte van veel mensen: een huis kopen. Functies in het hypotheekwezen bieden over het algemeen een goede mix tussen klantcontact en analyse. Of je nu financieel adviseur, hypotheekacceptant of medewerker klantcontact bent: uiteindelijk doe je het voor de klant! Onderaan de pagina vind je een overzicht van openstaande hypotheekgerelateerde vacatures.

Bij welke banken kan ik via Carrierecafe aan het werk?

Carrierecafe is altijd op zoek naar goede hypotheekprofessionals om bij onder andere ABN AMRO, Rabobank, Florius, Stater en ING aan de slag te gaan. Carrierecafe heeft bij meerdere banken en verzekeringsmaatschappijen een voorkeurspositie. Kortom: ze kloppen eerst bij ons aan als ze goede kandidaten zoeken.

Wat moet ik doen als ik geen geschikte functie vind?

We zijn doorlopend op zoek naar professionals in de hypotheekbranche. Vind je niet direct een geschikte functie voor jou? Maak dan een Job Alert aan en geef daar specifiek aan welke rol bij je past. Dan houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures! Open sollicitatie indienen? Graag! We hebben hiervoor een digitaal formulier met de mogelijkheid om je CV achter te laten. Makkelijk en snel!

Wat doet een hypotheekacceptant?

Als je nog geen jaren ervaring in het bankwezen hebt zijn de taken van een hypotheekacceptant je mogelijk niet bekend. Zodoende een korte toelichting. Een hypotheekacceptant heeft over het algemeen geen direct contact met particulieren, maar wel met klantadviseurs die met particulieren in gesprek gaan. Je bent daarbij ook de schakel richting de hypotheekverstrekker. Je bent de informatiebron voor de klantadviseur. Daarmee ben je dus heel belangrijk: je hebt veel invloed op de wens van iedere huizenkoper! Het grote voordeel van een rol als acceptant is dat je kennis van regels en procedures kunt combineren met ‘mensenwerk’. De grote vraag van je dagelijkse werkzaamheden luidt: hoe schakel je met verschillende partijen om het beste resultaat voor de klant te bereiken? Een junior hypotheekacceptant vult zijn dag met deze mix van werkzaamheden. Zodra je een senior rol gaat bekleden kijk je naar het grotere geheel: je zorgt er bijvoorbeeld voor dat de junioren zo LEAN mogelijk werken en je bewaakt planningen.

Wat doet een Specialist Klantcontact Hypotheken?

Wanneer je heel graag met klanten werkt en direct contact heel leuk vindt, is een klantcontactfunctie op gebied van hypotheken ideaal voor je. De functie Specialist Klantcontact Hypotheken bijvoorbeeld. In die rol help je mensen bij het realiseren van een droom: een eigen huis! Een hypotheekaanvraag brengt voor veel klanten vragen met zich mee. Omdat het kopen van een huis een heel leuk proces is, zijn de gesprekken die je als klantcontactmedewerker voert ook veelal positief. Klanten die een hypotheek willen zijn enthousiast, en jij maakt ze nog gelukkiger dankzij je klantgerichte houding!

Jouw carriere in het Hypotheekwezen nog starten?