Hypotheekacceptanten vacatures

Vakgebied

Niveau

Carrierecafe Detachering kent een lange historie wat betreft het bemiddelen van hypotheekacceptanten. We hebben professionals geplaatst bij vele verschillende financiële instellingen. We hebben een breed vacature-aanbod voor junior, medior en senior acceptanten. Kijk gerust eens onderaan de pagina voor een overzicht van alle openstaande vacatures!

Wat doet een hypotheekacceptant?

Als je nog geen jaren ervaring in het bankwezen hebt zijn de taken van een hypotheekacceptant je mogelijk niet bekend. Zodoende een korte toelichting. Een hypotheekacceptant heeft over het algemeen geen direct contact met particulieren, maar wel met klantadviseurs die met particulieren in gesprek gaan. Je bent daarbij ook de schakel richting de hypotheekverstrekker. Je bent de informatiebron voor de klantadviseur. Daarmee ben je dus heel belangrijk: je hebt veel invloed op de wens van iedere huizenkoper! Het grote voordeel van een rol als acceptant is dat je kennis van regels en procedures kunt combineren met ‘mensenwerk’. De grote vraag van je dagelijkse werkzaamheden luidt: hoe schakel je met verschillende partijen om het beste resultaat voor de klant te bereiken? Een junior hypotheekacceptant vult zijn dag met deze mix van werkzaamheden. Zodra je een senior rol gaat bekleden kijk je naar het grotere geheel: je zorgt er bijvoorbeeld voor dat de junioren zo LEAN mogelijk werken en je bewaakt planningen.

Hoe ziet een werkdag van een hypotheekacceptant eruit?

Hypotheekacceptanten hebben in hun werk over het algemeen een goede balans tussen bureauwerk en contact met klanten en intermediairs. Niet op iedere werkplek is deze balans hetzelfde, maar over het algemeen voert een hypotheekacceptant veel backofficetaken uit. Wanneer je van flink doorwerken achter een bureau houdt is het daarom een goede functie voor je. De beoordeling van een hypotheekaanvraag - het acceptatieproces - is de kern van je werk. Je controleert buiten je eigen dossiers ook het werk van andere acceptanten vanuit het zogeheten 'vier ogen principe'.

Bij welke banken kan ik via Carrierecafe aan het werk?

Carrierecafe is altijd op zoek naar goede hypotheekprofessionals om bij onder andere ABN AMRO, Nationale Nederlanden, Munt Hypotheken en Flexfront aan de slag te gaan. Carrierecafe heeft bij meerdere hypotheekverstrekkers een voorkeurspositie. Kortom: ze kloppen eerst bij ons aan als ze goede kandidaten zoeken.

Wat moet ik doen als ik geen geschikte Hypotheekacceptatie functie vind?

We zijn doorlopend op zoek naar hypotheekacceptanten. Vind je niet direct een geschikte functie voor jou? Maak dan een Job Alert aan en geef daar specifiek aan welke rol bij je past. Dan houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures! Open sollicitatie indienen? Graag! We hebben hiervoor een digitaal formulier met de mogelijkheid om je CV achter te laten. Makkelijk en snel!