Fountainheads

Klik op de button om jezelf aan te melden voor de Wake-Up Call van Carrierecafe en Fountainheads!
LET OP - Geef jezelf en jouw collega direct op, want het aantal plaatsen is beperkt!​

 

Meld je aan!
___________________________________________________________________________________________________________

Datum en locatie

Datum Woensdag 25 september 2019
Waar Green Village
  Blokhoeve 7
  3439 LC  Nieuwegein

 

Programma

18:30 - 19:00 uur Inloop en ontvangst
19:00 - 20:00 uur Wake-Up Call
20:00 - 20:30 uur Netwerkborrel

 

Wie zijn de Fountainheads?

Bij Fountainheads geloven wij dat inspiratie leidt tot nieuwe kennis en inzichten. Wij zijn de trendverkenners en innovatieversnellers van nu! In de Wake-Up-Call van Carrierecafe gaan wij trends vertalen naar spannende verhalen die schuren. Uiteindelijk zullen jullie enthousiast, enigszins prettig, maar ongerust de zaal verlaten.

Een stelling durven wij jullie alvast te geven: Leren en ondernemen vanuit de toekomst gaat jou verder brengen dan de gegevens uit het verleden te extrapoleren naar de toekomst. Ook geloven wij dat delen het nieuwe hebben is en geven het nieuwe krijgen. In dit nieuwe tijdperk is stilstaan geen optie. Kunnen wij van invloed zijn op jouw toekomst? Wij gaan ons uiterste best doen, “adapt or die!”

 

 

Maak kennis met Jan-Henk Bouman, Fountainheads

Elke dag snuif ik inspiratie op over de netwerksamenleving die ontstaan is en de consequenties die dit voor ondernemen en ondernemers met zich meebrengt. Deze informatie probeer ik zoveel mogelijk te delen in Spreker-, Innovatie- en Trendsessies, Boost Your Businessdagen, op blogs en uiteraard ook op sociale media. Hiermee probeer ik ondernemende mensen in beweging te krijgen, want stilstaan is geen mogelijkheid in het tijdperk waar elke dag anders is en onmogelijkheden niet bestaan!

Daarnaast ben ik co-founder van Permanent beta, een kennisdeeltjesversneller, waar inmiddels 2500 dwarsdenkers, friskijkers en systeemprikkers elkaar ontmoeten om sociale innovatie te versnellen. In Fountainheads komt dit alles bij elkaar en samen met Wim maken wij Fountainheads steeds interessanter voor ondernemende mensen.

 

Maak kennis met Wim van Rooijen, Fountainheads

Ondenemer, innovatie- makelaar of versneller, omdenker, professioneel bemoeial, verhalenverteller, maar bovenal friskijker. Tja, wat ben ik eigenlijk niet?!  In essentie help ik ondernemende mensen, bedrijven en organisaties om kansen zichtbaar te maken en om succesvol (nieuwe) ideeën, concepten, producten en diensten in de markt te zetten. Hierbij schep ik voorwaarden, breng ik mensen en ideeën bij elkaar en combineer, soms schijnbare, (on)mogelijkheden.

Of ik deel natuurlijk in samenwerking met Fountainheads mijn kennis over bovenstaande ervaringen en continue up-to-date kennis in #Innovatie-, #Inspiratie-, #Trend- en “BackCasting of Business” sessies en inspirerende dialogen.

 

Meld je aan!