Detachering in de Pensioensector

Detachering van een pensioenmedewerker met Carrierecafe-identiteit

Carrierecafe is gespecialiseerd in pensioen en detachering. Wij hebben in de loop der jaren een specialisatie opgebouwd, met diverse uiteenlopende pensioenprojecten. Onze groeiende database met gekwalificeerde en flexibele professionals, is in 2018 gegroeid tot een groep diverse en betrouwbare medewerkers. Carrierecafe is in staat om snel te schakelen en de ideale professional voor jullie bedrijf te selecteren. Onze succesfactoren zijn kwaliteit, service en een persoonlijke toenadering. Jij kunt de meest geschikte professionals kiezen die wij je op korte termijn kunnen voorstellen. In het verleden hebben wij vacatures als pensioenmedewerker, pensioenspecialist, medewerker pensioenadministratie en pensioenadviseur met succes ingevuld. Onze professionals zijn bekend met de Scrum en Agile werkmethodieken. Jullie nieuwe medewerker krijgt bij Carrierecafe uitgebreid de mogelijkheid om zijn of haar WFT-kennis op topniveau te houden.

Ben je op zoek naar een ervaren of jonge pensioenprofessional die zich moeiteloos aanpast aan je organisatie? Dan ben je op de juiste plaats bij Carrierecafe! Door te kiezen voor detachering via Carrierecafe, ben je zeker van een professional die een pensioen carriere ambieert.

Neem contact op voor meer informatie over detachering 

Ben je benieuwd naar de detacheringsmogelijkheden van Carrierecafe? Neem contact met ons op voor meer informatie. We hebben een expertise in verschillende disciplines, wat betekent dat wij professionals hebben voor een breed scala branches. We zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 030 – 29 26 070. 

Geïnteresseerd in een andere flexibele verloningstechniek voor jullie lopende pensioenproject? Bekijk hier alle mogelijkheden die Carrierecafe te bieden heeft.