Detachering Financieel Personeel

Detachering is een uitstekend middel om snel aan kundig personeel te komen. Carrierecafe heeft een uitgebreid netwerk binnen de financiële wereld. Wij vinden binnen no time de perfecte aanvulling voor jouw team!

Interesse in detachering van financieel personeel?

Carrierecafe heeft zich in negentien jaar ontwikkeld tot absolute specialist voor de bemiddeling van financieel personeel. We zijn preferred supplier voor meerdere kavels binnen het bankwezen. We hebben een uitgebreid netwerk van professionals in verschillende functiegroepen.

Professionals in de Personal of Business Banking, Risk & Compliance of Business IT nodig?
Laat je gegevens achter via het contactformulier op onze contactpagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Kies voor Carrierecafe Detachering voor financieel personeel!

Je hebt een kundige professional nodig voor een project van een aantal maanden. Je weet niet zeker of het project na deze periode doorloopt of stopt. Detachering is in dat geval dé oplossing. Uit ons uitgebreide netwerk vinden we snel de beste aanvulling voor jouw team. Wij bieden hem of haar een contract aan. Zowel het vinden van de juiste kandidaat als het risico op vroegtijdig beëindigen van een project wordt daarmee ons risico. Jij kunt je daarom blijven focussen op je eigen taken.

Wat zijn voordelen van detachering via Carrierecafe?

Carrierecafe Detachering neemt het gehele wervingsproces over. Wij maken een intensieve voorselectie van kandidaten. Jij voert één of twee sollicitatiegesprekken met deze kandidaten, afhankelijk van je eigen voorkeur. Wij kennen zowel de functies als opdrachtgevers binnen de financiële wereld heel goed. De kans dat dé kandidaat er in de eerste ronde tussen zit is daarom groot.

De voordelen van detachering via ons op een rij:

  • Carrierecafe verzorgt alle personeels- en salarisadministratie;
  • Carrierecafe is formeel de werkgever, waardoor jouw organisatie geen risico loopt (denk aan ziekte en arbeidsongeschiktheid);
  • Je betaalt geen werkgeverslasten;
  • Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke uren die de professional werkt;
  • Professional voor langere termijn in dienst nemen. Dat mag, op basis van vooraf besproken voorwaarden:
  • De kosten van detachering mogen van de vennootschapsbelasting worden afgetrokken;
  • Er wordt regelmatig geëvalueerd. Niet 100% tevreden over het functioneren van een professional? Dan zoeken we direct naar vervanging!

We bemiddelen onder andere voor:De historie van Carrierecafe Detachering

Oprichters Erwin ter Horst en Dorien Smit nemen plaats op onze VacatureBank en vertellen hoe het allemaal begon. Een leuk stukje sfeerimpressie.