Detachering

Reguliere verloning heeft erg veel weg van een normale verloning bij een vast of tijdelijk dienstverband. Bij reguliere verloning wordt er echter verloond op basis van de ABU CAO. Deze CAO geldt voor iedereen die wordt uitgezonden of uitgeleend aan een opdrachtgever waarbij jij onder leiding en toezicht van deze opdrachtgever werkzaamheden uitvoert.

Jij ontvangt een van tevoren vastgesteld bruto maandsalaris en deze wordt rond de 25ste van de maand uitgekeerd. Werk jij meer uren, dan krijg jij deze ook uitgekeerd. Werk jij minder uren, dan verrekenen wij deze met jouw saldo vrije uren. Jouw gewerkte uren dien jij iedere maand middels een urenstaat aan te leveren.

Jouw salaris wordt op gelijkwaardig niveau ingeschaald met die van jouw collega’s bij de opdrachtgever.

Werken bij Carrierecafe zorgt ervoor dat jij ook bereid moet zijn om verschillende opdrachten te willen uitvoeren. Het kan namelijk zijn dat jouw eerste opdracht eindigt, omdat het project bijvoorbeeld klaar is. Een andere mogelijkheid is dat jij aangeeft dat jij zelf met deze opdracht wil stoppen. Ben je toe aan iets nieuws of heb je een nieuwe opdracht nodig? Bij Carrierecafe zijn wij altijd actief aan het werk om ervoor te zorgen dat jij aan het werk blijft! Op deze manier doe jij veel ervaring op en vergroot jij jouw netwerk!

Bekijk hier onze actieve vacatures!