Debiteurenbeheer vacatures

Vakgebied

Niveau

De Medewerker Debiteurenbeheer grijpt in bij betalingsachterstanden bij klanten van financiële instellingen. Afhankelijk van het functieprofiel kan dit gaan om vroegtijdig ingrijpen of juist ingrijpen wanneer het probleem al vrij serieus is. Preventief ingrijpen heeft natuurlijk de voorkeur van iedere bank. Rollen waarin vroegtijdig wordt ingegrepen worden vaker ingevuld door junior collega’s, terwijl de zwaardere gesprekken door ervaren collega’s worden gevoerd. Uiteindelijk hangt dit ook af van de vacature waar je op reageert. Bekijk onderaan de pagina het overzicht met openstaande vacatures om een geschikte rol voor jou te vinden!

Vacatures Debiteurenbeheer: wat heeft Carrierecafe te bieden?

Carrierecafe Detachering heeft tientallen jaren ervaring in het bemiddelen van bancaire professionals. Eén van de deelvakgebieden waar we zeer actief in zijn en altijd actief in zijn geweest is Personal Banking. En nog specifieker: functies in het Debiteurenbeheer en vergelijkbare rollen zoals Medewerker Bijzonder Beheer. Vanwege ons uitgebreide netwerk kunnen we altijd ervaren professionals uit het Debiteuren plaatsen bij onze opdrachtgevers!

Bij welke banken kan ik via Carrierecafe als Medewerker Debiteuren aan de slag?

We bemiddelen actief voor ABN AMRO voor Debiteurenbeheer jobs. Maar aangezien we ook heel veel aanverwante rollen hebben bij onder andere de Volksbank en Rabobank zien we je CV hoe dan ook graag tegemoet! Er komen regelmatig mooie uitdagingen voorbij op dit gebied.

Wat moet ik doen als ik geen geschikte functie vind?

We zijn doorlopend op zoek naar Medewerkers Debiteurenbeheer. Vind je niet direct een geschikte functie? Maak dan een Job Alert aan en geef daar specifiek aan welke rol bij je past. Dan houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures! Open sollicitatie indienen? Graag! We hebben hiervoor een digitaal formulier met de mogelijkheid om je CV achter te laten. Makkelijk en snel!