CDD / KYC Vacatures

Vakgebied

Niveau

Kies je voor een carrière in de Customer Due Diligence dan kies je voor mogelijkheden. De regelgeving rondom integere bedrijfsvoering is strenger geworden. Zodoende zijn banken doorlopend op zoek naar goede professionals die hun eigen integriteit – en die van hun klanten – goed bewaken. Onderaan de pagina vind je een overzicht van openstaande CDD-vacatures.

Bij welke banken kan ik via Carrierecafe aan het werk?

Carrierecafe is altijd op zoek naar CDD-professionals om bij ABN AMRO, Rabobank en ING aan de slag te gaan. Maar we bemiddelen niet alleen voor de grootbanken. Carrierecafe heeft bij meerdere banken en verzekeringsmaatschappijen een voorkeurspositie. Kortom: ze kloppen eerst bij ons aan als ze goede kandidaten zoeken.

Wat moet ik doen als ik geen geschikte functie vind?

We zijn doorlopend op zoek naar CDD- en KYC-analisten en specialisten. Vind je niet direct een geschikte functie? Maak dan een Job Alert aan en geef daar specifiek aan welke rol bij je past. Dan houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures! Open sollicitatie indienen? Graag! We hebben hiervoor een digitaal formulier met de mogelijkheid om je CV achter te laten. Makkelijk en snel!

Wat houdt CDD precies in?

Banken hebben een wettelijke verplichting om witwassen, fraude, terrorisme en belastingontduiking tegen te gaan. Dit is niet vrijblijvend. Het is een harde verplichting. Werkt je in de CDD? Dan check je de intenties van klanten die een financieel product af willen nemen, zoals een hypotheek , een lening of een betaalrekening. 

Wat voor achtergrond heb ik nodig voor een carrière in CDD?

Een achtergrond in een rol binnen de Risk & Compliance of Bijzonder Beheer is optimaal wanneer je een CDD/KYC functie wil vervullen. Begin je net aan je carrière? Rollen binnen de CDD vragen om een HBO- of WO-opleiding. Over het algemeen sluiten de opleidingen criminologie, econometrie en bedrijfskunde het beste aan bij de dagelijkse praktijk van de CDD-analist of specialist. Wil je zeker weten dat een rol binnen de CDD bij je past? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn doorlopend op zoek naar CDD, KYC en AML Analisten!