Carrierecafe Routebeschrijving per openbaar vervoer

Vanuit Utrecht Centraal Station zijn er twee mogelijkheden om ons pand te vinden.• Per Bus (Connexxion)

Buslijn 74 (richting Vianen) vertrekt vanaf de streekbushalte (CS). De   streekbushalte is gemakkelijk te vinden aan de achterzijde (stadskant) van   Hoog Catherijne (met de roltrappen naar beneden).
Deze bus stopt na een aantal haltes op de Symfonielaan (halte Blauwe Brug) te   Nieuwegein. Als u de bus verlaat vindt u aan de overzijde een wit blokachtig   gebouw.
• Per Sneltram (Connexxion)

De sneltram vertrekt tevens vanaf het Centraal Station Utrecht. Na een aantal   haltes (+/- 15 minuten) stapt u uit bij de halte Zuilenstein. U bevindt zich   dan al op de Symfonielaan. Als u uitstapt ziet u een bedrijventerrein. Loop   niet hier naar toe, u steekt de weg dus niet over. (oneven huisnummers) U   volgt wel de weg naar rechts (bij uitstappen). Volg deze weg: u steekt de   trambaan over en volgt het rode fietspad. U houdt het scholencomplex aan uw   linkerhand. Er zit een kromming in de weg. Blijf de weg volgen tot de rotonde. Steek de rotonde over en loop door tot u aan uw rechterhand een blokachtig witgebouw ziet.

Carrierecafe Nieuwegein
Symfonielaan 18
3438 EV Nieuwegein
Tel: 030-2926070
In geval van nood: 06-10379395