ZO VIND JE DE BESTE MATCH IN DE BANKSECTOR

23 Aug 2017 door Bodine Buijserd - Marketing

Ben je medior of senior professional in de financiële sector? Wil je een andere baan, maar zie je door de bomen van banken en functies het bos niet meer? Tijd om grip te krijgen op je carrière. In dit artikel stellen we je 4 vragen. De antwoorden brengen je dichter bij de baan en bank die het best bij jou passen.

WAT WIL JE?

Je hebt één ding voor op starters: werkervaring. Je weet hoe de hazen lopen en dat maakt aantrekkelijk. Je hebt echt wat te kiezen. Probeer helder te krijgen waar je gelukkig van wordt. Een hoger salaris? Meer tijd voor je gezin dankzij flexibele werktijden? Een organisatie die goede ideeën beloont? Wat het ook is – ga voor een bank die begrijpt wat jij belangrijk vindt. Daar kom je het best tot je recht.

WAT KUN JE EIGENLIJK NIET?

Weet waar je kracht ligt en waar je aan moet sleutelen. Wil je leiding geven of collega’s coachen? Dat vereist specifieke competenties. Heb je die niet? Dan loont het om een training of opleiding te volgen. De banksector staat erom bekend flink te investeren in de ontwikkeling van hun mensen, ook in senior professionals. Doe er je voordeel mee.

DURF JE UIT JE COMFORT ZONE TE STAPPEN?

Kom je op LinkedIn een mooie vacature tegen? Ken je iemand met een interessante functie die ook nog enthousiast is over zijn bank? Stap uit je comfort zone, trek de stoute schoenen aan en ga een kop koffie drinken. Wie weet wat eruit voortkomt. Spannend om open en bloot je voelsprieten uit te steken? Carrierecafe heeft een mooi netwerk en we kunnen discreet voor je informeren.

STA JE OPEN VOOR DETACHERING?

Op zoek naar de ideale werkplek, krijg je misschien de vraag of je open staat voor detachering. Het lijkt nogal wat; je contract opgeven. Maar payrolling of detachering kan je carrière juist een boost geven. Dit zijn 3 voordelen ten opzichte van werken in vaste dienst:

  • Vaak krijg je een hoger salaris
  • Regelmatig wisselen van werkomgeving houdt je werk boeiend
  • Meer grip op je carrière, omdat je invloed hebt op opdrachten en opdrachtgevers

GA ERVOOR. MAIL JE CV EN VIND DE BESTE MATCH IN DE BANKSECTOR

Carrierecafe kan helpen bij je zoektocht naar een andere baan. Behoefte aan een frisse blik op jouw carrièreperspectief? Mail je motivatie en cv naar onze recruiter Bodine Buijserd (bodine@carrierecafe.nl).