De voordelen van detachering voor opdrachtgevers

Management – 29 Apr 2021 door Bodine Buijserd

Wie levert de beste professionals: de interne (corporate) recruiter of de externe recruiter die bij een detacheringsbureau werkt? Het is een veel gevoerde discussie onder inhurende managers. Carrierecafe is overtuigd van de kracht van externe inhuur. In deze blog vertelt Bodine Buijserd (Business Manager) waarom je voor Carrierecafe kiest als je personeel nodig hebt.

Argument één: brede kennis van bedrijfsculturen

Onze recruiters hebben kennis van een groot aantal bedrijfsculturen binnen de financiële sector. In het 20-jarige bestaan van Carrierecafe hebben we professionals geplaatst bij 37 verschillende opdrachtgevers (waaronder alle grote banken). Op basis van ervaringen uit het verleden hebben we dus een heel goed beeld van de subtiele verschillen die er zijn, en hoe bedrijfsculturen door de jaren heen zijn veranderd. Dit maakt het vinden van de perfecte match een stuk eenvoudiger.

Argument twee: uitgebreide database

Onze interne database met kandidaten is zeer uitgebreid. Kandidaten met ervaring in de Personal Banking, Business Banking, IT, Risk & Compliance of een ander vakgebied. Door dat Carrierecafe deze uitgebreide database heeft, kunnen we snel schakelen als je als manager een geschikte kandidaat zoekt.

Argument drie: specialisatie in financiële wereld

Carrierecafe is gespecialiseerd in functies voor de financiële wereld. We zijn heel goed op de hoogte van de inhoud van de functieprofielen die we zoeken. Carrierecafe kiest voor groei in de diepte, niet in de breedte. Door een systeem van interne kennisdeling zorgen we ervoor dat iedereen een gelijk kennisniveau heeft. Onze CV-scan voor een openstaande vacature is daardoor van een heel hoog niveau. We stellen altijd kandidaten voor die ruim voldoen aan de functie-inhoudelijke eisen van een vacature.

Argument vier: het risico ligt bij ons

Door te kiezen voor detachering neem je als opdrachtgever weinig risico. Mocht een kandidaat in de loop van een project ongeschikt blijken, dan staat hij bij Carrierecafe Detachering op de loonlijst, niet bij jou als opdrachtgever. Bovendien zijn we zeer flexibel. In een zeer korte tijd hebben we een geschikte vervanger gevonden.

Geschikte kandidaten nodig?

Ben je momenteel op zoek naar een geschikte kandidaten voor een vacature in de financiële sector? Neem dan gerust contact contact met mij op!