Van goede koffie word je werkgelukkig!

20 augustus 2020 door Fons Vaneker

Bijna een kwart* van de werkende Nederlanders benoemt koffie als belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Sterker nog: het speelt zelfs een rol in de keuze voor een nieuwe opdrachtgever. Nu raden we als Carrierecafe Detachering zijnde sterk af om op basis van koffie een nieuwe opdrachtgever te kiezen. Maar we beamen ten eerste dat je zeer werkgelukkig wordt van een goede bak koffie. Een kleine ode onzerzijds aan het zwarte goud.

Koffie is goed voor de productiviteit

Toegegeven. We onderzoeken het dagelijks maar we leggen de resultaten niet vast. Maar er zijn onderzoeken genoeg die aangeven dat de communicatie tussen je hersencellen beter verloopt. Dat je geheugen beter werkt en dat je productiever wordt. En die geur..heerlijk toch.

Koffie is goed voor de gezondheid

Koffie is zelfs gezond. Vier of vijf koppen koffie op een dag kan kwalen op de lange termijn voorkomen. Voor Team Carrierecafe genoeg reden om de bonen nog eens bij te vullen!

Koffie bevordert collegialiteit

Af en toe een kopje koffie halen is goed om in beweging te blijven. Daarbij biedt het je de kans om collegiaal te zijn. Heerlijk toch, dat je collega precies weet hoeveel zoetjes je erin hebt? Koffie op maat, daar houden we van bij Carrierecafe!

*Blijkt uit onderzoek van Kien Onderzoek in opdracht van Hays in augustus 2017