#Terugblik: Carrierecafe Zomerfeest 2018! UPDATE: NIEUWE FOTO'S

20 Jun 2018 door Team Carrierecafe - Marketing

YES! Het moment was eindelijk daar! Carrierecafe is een jaar lang bezig geweest om haar Zomerfeest te promoten. In 2001 startten wij een horecagelegenheid, dus een feestje organiseren kun je wel aan ons overlaten. Na een geslaagd 15-jarig jubileumfeest in het Zuid-Limburgse Valkenburg in 2017, zijn we dit jaar afgereisd naar beachclub Buena Vista in Scheveningen. Er stond een middag- en avondprogramma op de planning voor medewerkers van Carrierecafe. 

Middagprogramma
De gasten arriveerden rond half 2 op het strand en met grote enthousiasme, vertelde Milan van Flitz Events, welke activiteiten op de planning stonden. In de voorafgaande weken, kon je je voorkeur uitspreken voor het Powerkiten, de fietstocht door Scheveningen of de Expeditie Robinson opdrachten. 

Powerkiten
Het Powerkiten werd afgewerkt met een groep van 20 enthousiaste deelnemers. De één wat meer ervaring dan de ander, maar de moeilijkheidsgraad kon je vooraf bepalen met de grootte van de vlieger. De kleine vlieger voor de deelnemers die heerlijk wilden ontspannen. En de grotere voor mensen die het extreme en de kracht van de wind zelf wilden ervaren. Als liefhebber van strand en wind, kon je helemaal losgaan tijdens het Powerkiten!

Het besturen van de powerkite is eenvoudig als je goed luisterde naar het advies van de begeleider van Flitz Events. De powerkite kon je doormiddel van je armen onder controle houden. Dit kon je doen door je armen één voor één naar je toe te trekken. De kick was bij iedereen aanwezig en dat is waar we het voor deden!

Fietstocht 
De fietstocht was het populairst onder de gasten, ruim 45 personen mochten op groengele Haagsche stadsfietsen de highlights van Scheveningen ontdekken. Vanaf het strand stapten we op de fiets richting Attractiepark Madurodam. Hier werd oprichter George Maduro in het zonnetje gezet, alvorens de tocht verder ging naar de gevangenis in Scheveningen en de Watertoren.

Na een uur fietsen was het tijd voor een korte pauze, even bijkletsen onder het genot van een lekker drankje. We vervolgden onze fietstour richting het Scheveningse haventje, waar tegelijkertijd de eerste editie van het festival Stoom op Scheveningen plaatsvond. We hebben de tocht heelhuids doorstaan en er is niemand kwijtgeraakt!

Expeditie Robinson
De laatste activiteit vond pal voor beachclub Buena Vista plaats. In een Expeditie Robinson-achtige setting waren spelletjes als Team Flag, Shoot the Cannibal en Construction Quist (XXL Jenga) uitgezet. De verschillende opdrachten werden uitgelegd door een medewerker van Flitz Events. Tijdens de opdrachten motiveerde hij iedereen om het uiterste te geven en de winst binnen te halen!

Het was leerzaam om te ervaren wie het initiatief pakte tijdens de opdrachten. Dit was tegelijkertijd een goede praktijkoefening voor op de werkvloer. Carrierecafe investeert hier veel tijd in met het aanbieden van diverse Lean, Agile & Scrum trainingen voor haar medewerkers. 

Avondprogramma
Na de sportieve middag werd het avondprogramma voortgezet in beachclub Buena Vista. De medewerkers die tijdens de activiteiten niet aanwezig waren, schoven aan tijdens de barbecue. Dit was direct een uitgelegen mogelijkheid om de Alpe d’ HuZes onder de aandacht te brengen. De dochter van de eigenaar van Carrierecafe, ging met de pet langs om haar vader te motiveren om donderdag 7 juni de berg op te rijden voor het goede doel. Naast de feestelijke stemming, werd er een bedrag van maar liefst € 627,- opgehaald! Dit bedrag wordt gebruikt in de strijd tegen kanker. Strijd jij mee voor de overwinning op kanker en wil jij Team Carrierecafe steunen? Dat kan hier!

Onder het genot van een drankje en een barbecue werd de avond feestelijk afgesloten! 

Volgende feestje(s)
Op dit moment wordt de laatste hand gezet aan de bouw van de Carrierecafe-bar. In augustus nodigen wij jullie uit om de bar te komen inwijden onder het genot van een lekker drankje! Daarnaast is het kerstfeest in 2017 dusdanig goed ervaren, dat er eind dit jaar een vervolg komt.