#Terugblik: Agile & Lean Kookworkshop

18 juni 2018 door Team Carrierecafe - Marketing

Vorige week woensdag 13 juni 2018 stond de Carrierecafe Agile Kookworkshop op het programma! Deze avond stond in het teken van Agile & Lean koken, werken en natuurlijk teambuilding.
Alle deelnemers kregen praktische handvaten aangereikt om zo de basis te leggen voor een nieuwe werkwijze. Na een korte introductie ging iedereen aan de slag.

De groep is verdeeld in drie teams. Elk team was verantwoordelijk  voor een eigen internationale keuken: Japanse, Spaanse en Italiaanse.
Iedereen verdeelde zelfstandig de rollen scrummaster, productowner en development medewerkers. Termen als: goede voorbereiding, in één keer goed, geen verspilling, samenwerken en vooruitkijken kwamen tijdens deze workshop duidelijk naar voren. Ook werd het verschil duidelijk in de verschillende rollen en de verantwoordelijkheden. Het eindresultaat was bijzonder goed en lekker!

De workshop was voor iedereen een eerste stap naar een efficiëntere werkwijze! De aansluitende programma’s vinden plaats in september.
Dit zijn de Lean Six Sigma Yellow Belt Training (1 september 2018) en de Scrum Master Training (29 september 2018).  Voor de Carrierecafe medewerkers die zich nog niet hebben opgegeven, kunnen dat nog steeds doen!
De kosten voor deelname zijn € 350,- voor één van de trainingen.

Ben jij enthousiast geworden? Meld je snel aan bij femke@carrierecafe.nl of bel ons op 030-292607.

Bekijk onderstaande foto’s van deze gezellige, leerzame en smakelijke avond!


Ik vond het een boeiende en leuke avond.
Goed en met veel enthousiasme geregeld,
dank daarvoor!

Gert Thuring - Hypotheekspecialist ABN AMRO