CC-Staffing door de ogen van: Jort Wichink Kruit

18 december 2018 door Michael - Marketing

Wil jij maximaal beloond worden voor de uren die jij werkt en tegelijkertijd profiteren van veel vrijheid in jouw werk? Dan is de unieke verloningsmethodiek, CC-Staffing, écht iets voor jou! In feite functioneer jij als zelfstandig medewerker, maar jij bent wel in loondienst bij Carrierecafe. Onze professional, Jort Wichink Kruit, koos heel bewust voor de voordelen van CC-Staffing. Hij is sinds april werkzaam binnen een expertteam van het project Herbeoordeling Rentederivaten van ABN-AMRO.

Voor Jort is het zijn eerste échte baan. Na het afronden van zijn HBO-studie Technische Bedrijfskunde aan Hogeschool Windesheim in Zwolle, koos hij ervoor nog een master-opleiding te volgen, waarna hij zich Master of Finance mocht noemen. Daarmee was hij klaar voor de arbeidsmarkt. Bij zijn oriëntatie kwam hij al snel een Traineeship Finance bij KLM op het spoor. “Dat leek me interessant, omdat ik daar de kans kreeg om bij verschillende afdelingen te werken, zodat ik precies mijn toekomstige loopbaan kon uitstippelen”, vertelt Jort. “Tegelijkertijd kwam ik de functie bij Carrierecafe tegen, zij wisten mij volledig te overtuigen, waardoor ik ben gevallen voor Carrierecafe. Via Carrierecafe krijg ik net zo goed de gelegenheid om te leren en mijzelf te ontwikkelen, bovendien ontvang ik ook nog eens een meer dan volwaardig salaris.”

Wat is CC-Staffing?
CC-Staffing is een verloningmethodiek die Carrierecafe speciaal heeft ontwikkeld voor zelfstandig medewerkers. Als de professional uren aanlevert, onderneemt Carrierecafe actie om de salarisverwerking in een razend tempo te verwezenlijken. De professional ziet zijn daadwerkelijke gewerkte uren direct in zijn of haar portemonnee! In een dynamische branche streeft Carrierecafe ernaar om op persoonlijke wijze alle professionals in zijn of haar behoeften te voorzien.

Voordelen CC-Staffing
“De eerste maanden had ik nog een ‘gewoon’ vast maandelijks loon, maar ik ontdekte al snel dat het voor mij financieel aantrekkelijker is om te kiezen voor de verloningsmethodiek van CC-Staffing. Ik heb een aanzienlijke woon-werk reisafstand; deze reiskosten worden meegenomen in mijn CC-staffing tarief en worden netto uitgekeerd, waardoor het nettorendement maximaal is. Daarnaast neem ik weinig vakantiedagen op en werk ik regelmatig over, dat zie ik gelijk op mijn loonstrook. En als ik dan een keer verlof wil opnemen, dan kan dat eenvoudig na akkoord van ABN-AMRO. Die flexibiliteit vind ik heel prettig.” Is de verloningsmethodiek van CC-Staffing wat hem betreft transparant genoeg? “Zeker! Er wordt helder inzichtelijk gemaakt hoe de berekeningen zijn gedaan.”

Ervaringen met Carrierecafe
Jort ervaart de werkwijze van Carrierecafe als zeer positief. “De persoonlijke benadering waardeer ik enorm. Als er iets is, kan ik altijd bellen. In principe is Bodine mijn vaste contactpersoon, maar ongeacht wie ik spreek, zij behandelen mij allemaal alsof zij mij persoonlijk kennen en dat voelt goed.” Tenslotte is Jort heel blij met zijn werk en de uitdaging die hij heeft gekregen om met zijn collega’s het beleid t.a.v. de herbeoordeling van de rentederivaten vorm te geven. Nu heb ik vooral een controlerende functie en word ik regelmatig gevraagd om mee te denken als andere medewerkers vragen hebben. Mijn opdracht loopt in ieder geval tot april 2019, daarna zie ik wel wat er op mijn pad komt!”

Wil jij ook een maximaal nettorendement ontvangen met CC-Staffing? Bel direct naar 030-2926070!