Carrierecafe doet mee aan de Finance Run 2018!

23 Aug 2018 door Michael - Marketing

De één gaat zwemmend de Elfstedentocht doen, de ander kiest voor een hardloopwedstrijd om het goede doel te steunen. Ben jij nog niet bekend met de Finance Run? Lees dan snel verder! 

Finance Run
De Finance Run is hét sportieve netwerkevent van de financiële dienstverlening en wordt dit jaar gehouden op vrijdag 7 september aan de Kop van de Bosbaan in Amsterdam. Het is een hardloopwedstrijd voor iedereen die werkzaam is binnen de financiële dienstverlening. De opbrengsten van de inschrijvingen zijn voor Stichting LEF. 

Stichting LEF
De stichting heeft als doel om jongeren financieel bewuster te maken. Dat betekent dat zij jongeren helpen om meer te weten te komen over geld en hoe zij er slim mee om kunnen gaan. LEF doet dat door gastlessen te geven op ROC’s. Deze lessen worden gegeven door mensen die in de financiële dienstverlening werken, bijvoorbeeld bij een bank, een verzekeringsmaatschappij of als zelfstandig financieel adviseur. Bij Stichting LEF gaat het vooral om de leerling: wat vinden zij belangrijk in het leven, hebben zij daar geld voor nodig en waar moeten zij dan op letten? 

Deelname
Carrierecafe heeft een team samengesteld van elf Finance Runners, die zich op de Amsterdamse Bosbaan in het zweet gaan werken voor het goede doel. Wij kunnen absoluut worden bestempeld als een detacheringsbureau met een sportief karakter. De medewerkers, die bekend staan als actieve sporters, bewegen liever dan dat zij naar de bioscoop gaan of een restaurant. Dit blijkt dan ook uit de eerdere deelnames aan de Alpe d’HuZes en de sportieve invulling van het Carrierecafe-Zomerevenement. 

Het is dan ook géén verassing dat Florentina, Bram, Roy, Bert, Erwin, Femke, Rutger, Tom, Michael, Niels en Remon gemotiveerd zijn om zich als Team Carrierecafe, sportief in te zetten voor dit goede doel!

Dagprogramma
Kom jij ons aanmoedigen richting de eindstreep? Team Carrierecafe gaat om 16:00 uur van start. De eerste groep zal finishen rond 16:30 uur en de 10 km renners zullen rond 17:00 uur binnenkomen. Wij kijken uit naar deze sportieve dag en hopen op zomerse temperaturen!