Fountainheads - Wake up Call

22 september 2019 door Corné Bouwman

Stilstaan is geen optie. Zeker niet in het huidige tijdperk, waar ondernemingen constant in beweging zijn. Kijk jij vooruit? Of borduur jij voort vanuit het verleden. Er wordt gemerkt dat leren en ondernemen vanuit de toekomst je verder brengt dan de gegevens uit het verleden mee te nemen naar de toekomst. Met wie deel jij jouw kennis? En wie deelt de kennis met jou? Kennis delen leidt tot inspiratie en inzichten. Nieuwe informatie die ons tot denken zal aanzetten. Hoe mooi is het om anderen in beweging te krijgen door de kennis die jij met hen gedeeld hebt. Mensen en ideeën samenbrengen om nieuwe kansen te zien in een onderneming. Dat is precies wat er zal gebeuren.

Iedereen wil het uiterste uit zichzelf halen, wat best lastig is in een markt dat continu in beweging is. Jij moet meebewegen met de markt en de onderneming waar jij voor werkt. Gelukkig zal het na deze avond helemaal anders zijn, en wordt jij geprikkeld en krijg jij een frisse blik over hoe dit in jouw carrière zal zijn. Alle trends anno 2019 worden met jou gedeeld.

Precies om deze redenen organiseren wij een Wake-up Call. Twee trendverkenners en innovatieversnellers geloven dat inspiratie leidt tot nieuwe kennis en inzichten. Jij zal na deze avond nieuwe inzicht en kennis hebben opgedaan om de organisatie waar jij werkzaam voor bent in beweging te krijgen, in positieve zin. De Fountainheads brengen deze inzichten en kennis op een inspirerende en energieke manier aan jou over. De (on)mogelijkheden binnen het bedrijf zul jij na deze avond (her)kennen.

Onder het genot van een drankje en een hapje, hopen wij jou te verwelkomen woensdag 25 september 2019 om 18:30 in de Green Village in Nieuwegein. Ook een uitstekend moment om na afloop bij te praten hoe het gaat! Wij kijken naar deze avond uit, en verwachten dat jij nog lang zal terugkijken op deze avond. Vergeet je niet aan te melden, via de onderstaande link. Tot de 25e!

https://carrierecafe.nl/fountainheads

Deel