Voorkom verlopen WFT-diploma’s en doe binnen nu en april 2019 examen!

23 september 2018 door Michael

Met het invallen van de herfst neemt de druk op PE-examens weer toe. Wij herinneren jou er graag aan dat het einde van de PE-termijn binnen zes maanden afloopt. Heb jij ambities om een carrière te hebben in de bank- en verzekeringswereld óf wil jij jouw baan binnen deze branche behouden? Dan moet jij jezelf in de komende periode opladen om op de hoogte te blijven van jouw vakgebied! Als beloning, vergroot jij jouw kans om aan de slag te gaan binnen de bankenwereld via Carrierecafe. Wij zijn niet voor niets preferred supplier bij meerdere internationale banken!

Stappenplan
Stap 1:  Eerst kijk jij welke WFT-diploma’s jij in bezit hebt en welke jij nodig hebt.

Stap 2: Vervolgens kijk jij welke WFT-dipoma’s jij hebt behaald vóór 1 april 2017.

Stap 3:  Deze WFT-diploma’s verlopen op 1 april 2019. Plan een nieuwe examendatum in bij een erkend exameninstituut om jouw kennis en kunde bevestigend te krijgen met een actueel certificaat. Wees verstandig en vraag jouw PE-examen tijdelijk aan, het wordt richting het eind van het jaar drukker voor iedereen!

Let op!
Haal jij binnen nu en 1 april 2019 een vernieuwend WFT-diploma? Dan ben jij voor de eerstkomende 3 jaar volledig erkend! 

Let op: beroepskwalificatie WFT-Basis vervalt

Voor bezitters van het WFT-diploma Basis zal de verplichting komen te vervallen, deze wordt namelijk geschrapt. Als jij het diploma eerder hebt behaald, krijgt deze de status van een WFT-modulecertificaat. Dit betekent dat jij niet eerst jouw WFT-Diploma Basis hoeft te behalen, als jij in het bezit bent van een aanvullend modulecertificaat. Kortom: jij kunt in de toekomst verlost zijn van het PE-examen Basis!

Wist jij dat:
>
Deze PE-periode eindigt op 31 maart 2019;
> Alle volgende PE-periodes duren drie jaar (eerstvolgende 1 april 2019 tot 1 april 2022);
> Carrierecafe druk bezig is met het workshop- en cursusaanbod voor 2019;
> Jij hoeft géén PE-examen Vermogen te doen, wanneer jij het PE-examen Hypothecair Krediet succesvol hebt afgerond;
> De PE-examenlokalen snel vol zitten tegen het einde van de PE-periode;
> De PE-examens bestaan uit vragen met betrekking tot kennis, vaardigheden en competenties;
> Carrierecafe graag met jou meedenkt: een persoonlijk studieplan behoort tot de mogelijkheden!

Dus ben jij op zoek naar kwaliteit, ontzorging en begeleiding van A tot Z? Dan is Carrierecafe de perfecte werkgever in het begeleiden en ondersteunen van jouw studie om voorbereid te blijven op jouw vakgebied!

Deel