1000 euro netto tekengeld om CDD Analist bij ABN AMRO te worden!

Werknemers gezocht – 31 augustus 2020 door Fons Vaneker

De vraag naar CDD Analisten is de afgelopen jaren flink toegenomen. Carrierecafe Detachering is een echte specialist op het gebied van Risk & Compliance functies en plaatst met regelmaat analisten bij alle grootbanken. Bij de afdeling Detecting Financial Crime van ABN AMRO is de vraag naar goede analisten extra groot. Als zogeheten first supplier van deze grote bank – samenvatting: ze kloppen eerst bij ons aan als ze goede professionals nodig hebben – hebben we daarom besloten een tekengeldpremie te introduceren.

1000 euro netto tekengeld na 450 uur werken

Wanneer je voor ons aan de slag gaat als CDD analist of Quality Checker bij ABN AMRO ontvang je 1000 euro netto tekengeld! Je ontvangt deze bonus nadat er 450 gewerkte uren zijn goedgekeurd. Daarnaast hebben we besloten om je een maximaal marktconform salaris te bieden.

Maar geld maakt toch niet werkgelukkig?

Goede carrièrekeuzes maak je natuurlijk niet alleen aan de hand van het salaris. Dat beseffen wij ons als specialist in werkgeluk maar al te goed. Maar het is wel prettig toch, zo’n ruim salaris en een leuke bonus? Geld maakt niet gelukkig, maar ook zeker niet ongelukkig!

Hoe kan ik meedoen?

Momenteel zijn we op zoek naar:

Bekijk bovenstaande vacatures en laat je CV achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!