Bijzonder Beheer Vacatures

Vakgebied

Niveau

De Medewerker Bijzonder Beheer heeft een hele belangrijke rol voor zowel de klant als de bank. Het is een functie waarbij zowel kennis van bancaire producten als mensenkennis absoluut noodzakelijk zijn om tot een goed resultaat te komen. De afdeling Bijzonder Beheer heeft contact met klanten die betalingsachterstanden hebben of dreigen te krijgen. Dit contact kan moeizaam zijn: niemand spreekt immers graag over geldproblemen. Maar het is ook een zeer dankbare taak: uiteindelijk kun je als Medewerker Bijzonder Beheer echt een verschil maken. Als jij je werk goed doet, heeft de klant minder stress. Onderaan de pagina vind je een overzicht met openstaande vacatures.

Medewerker Bijzonder Beheer vacatures: meer vraag in krappe tijden

Momenteel is de vraag naar Bijzonder Beheer medewerkers groot. Helaas is dit het geval in economisch lastige tijden. Juist in deze tijd kun je klanten bijstaan om met hun betalingsproblemen om te gaan. Leuk is het nooit, maar het geeft je wel een bepaalde voldoening. Carrierecafe Detachering heeft jaren ervaring met het bemiddelen van Bijzonder Beheer medewerkers. Vanwege ons grote netwerk kunnen we je een zeker een nieuwe uitdaging bieden!

Bij welke banken kan ik via Carrierecafe als Medewerker Bijzonder Beheer aan de slag?

We zijn doorlopend op zoek naar medewerkers voor de Volksbank en de Rabobank. Maar omdat Carrierecafe gespecialiseerd is in het bankwezen en het bankwezen heel goed kent, hebben we regelmatig ook opdrachten bij andere banken of financiële instellingen open staan.

Wat is het verschil tussen junior en senior rollen bij Bijzonder Beheer?

Het antwoord op deze vraag ligt redelijk voor de hand. Wanneer je net begint als medewerker Bijzonder Beheer dan krijg je veelal contact met klanten waar de problemen nog niet zo groot zijn. Met deze klanten kun je samen vaak nog tot een goede oplossing komen. De senior medewerkers krijgen veelal de dossiers met de serieuzere betalingsachterstanden. Bijsturen is hier vaak een stuk moeizamer. De gesprekken zijn in dat geval doorgaans ook lastiger: en dat vergt veel van je empathische vermogen.

Wat moet ik doen als ik geen geschikte functie vind?

We zijn doorlopend op zoek naar Medewerkers Bijzonder Beheer. Vind je niet direct een geschikte functie? Maak dan een Job Alert aan en geef daar specifiek aan welke rol bij je past. Dan houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures! Open sollicitatie indienen? Graag! We hebben hiervoor een digitaal formulier met de mogelijkheid om je CV achter te laten. Makkelijk en snel!