AML en Transactiemonitoring vacatures

Vakgebied

Ervaring

Specialisme

Transactiemonitoring is een specifieke discipline binnen de Customer Due Dilligence die soms wat onderbelicht wordt. De CDD Analyse is een hot topic binnen de bankwereld, maar de AML Analyse is maatschappelijk gezien net zo belangrijk. Het herkennen van verdachte patronen in transacties behoeft een verregaand risicobewustzijn en een zeer analytisch brein.

Bij welke banken kan via Carrierecafe aan het werk?

Carrierecafe is doorlopend op zoek naar professionals met ervaring in de transactiemonitoring. We hebben ingangen bij meerdere grote (en kleinere) banken en financiële instellingen. Bij een aantal van deze instellingen hebben we een voorkeurspositie. Kortom: ze kloppen eerst bij ons aan als ze goede kandidaten zoeken.

Wat moet ik doen als ik geen geschikte functie vind?

We zijn doorlopend op zoek naar AML Analisten en Medewerkers Transactiemonitoring. Vind je niet direct een geschikte functie? Maak dan een Job Alert aan en geef daar specifiek aan welke rol bij je past. Dan houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures! Open sollicitatie indienen? Graag! We hebben hiervoor een digitaal formulier met de mogelijkheid om je CV achter te laten. Makkelijk en snel!

Wat voor achtergrond heb ik nodig voor een carrière in AML?

Een achtergrond in een rol binnen de Risk & Compliance is optimaal wanneer je een AML of transactiemonitoring functie wil vervullen. Wanneer je instapt is het profiel waar om gevraagd wordt vaak gelijk aan die van andere CDD/KYC-functies (HBO- of WO-opleiding). Over het algemeen sluiten de opleidingen criminologie, econometrie en bedrijfskunde het beste aan bij de dagelijkse praktijk. Wanneer je echter al de keuze hebt gemaakt tussen het specifiekere werkveld van transactiemonitoring dan wissel niet zo snel naar een andere discipline binnen de Risk & Compliance. Maar iedere carrière is uniek, dus neem bij twijfel zeker contact met ons op!

1-2 van 2 resultaten
AML Analist Transaction Officer wis alle filters
AML Analist
Medior Fulltime Utrecht € 4200 Per maand 1212 - 1925

De AML Analist doet onderzoek naar signalen die duiden op financiële criminaliteit. Solliciteer nu en lever elke dag een maatschappelijke bijdrage! Lees verder

recruiter
Corné Bouwman
Neem contact op
Medewerker Transactieverwerking
Starter Fulltime Utrecht € 2300 - € 2800 Per maand 1690 - 1897

De Medewerker Transactieverwerking geeft ondernemers rust. Dankzij jou verloopt iedere transactie soepel! Lees verder

recruiter
Debby Konal
Neem contact op